Conrad İstanbul Bosphorus’a 3 ödül

Dünya Seyahat Ödülleri’nden Conrad İstanbul Bosphorus’a 3 Ödül!

Last Updated on 7 Temmuz 2018 by Yaşar Çelik

Conrad İstanbul Bosphorus, dünya çapındaki seyahat ve turizm profesyonellerinin oylarıyla belirlenen World Travel Awards’ta (Dünya Seyahat Ödülleri) 3 ödüle layık görüldü.

Türkiye’nin Önde Gelen Oteli, Türkiye’nin Önde Gelen Konferans Oteli ve Avrupa’nın Önde Gelen Şehir Oteli ödüllerini alan Conrad İstanbul Bosphorus, daha önceki yıllarda da WTA tarafından farklı kategorilerde ödüllere layık görülmüştü.

Turizm ve seyahat sektöründe dünyanın en prestijli organizasyonlarından biri kabul edilen World Travel Awards (Dünya Seyahat Ödülleri), 30 Haziran günü Atina’da düzenlenen tören ile sahiplerini buldu. Bu yıl 25. kez düzenlenen törende geçtiğimiz iki yıl olduğu gibi “Türkiye’nin Önde Gelen Oteli” ödülüyle birlikte, Türkiye’nin Önde Gelen Konferans Oteli ve Avrupa’nın Önde Gelen Şehir Oteli ödülleri Conrad İstanbul Bosphorus’un oldu.

Conrad İstanbul Bosphorus, Dünya Seyahat Ödülleri’nde 2004, 2005 ve 2006 yıllarında “Avrupa’nın En İyi İş Oteli”, 2009’da “Türkiye’nin En İyi İş Oteli”, 2013, 2014 ve 2015’te “Türkiye’nin En İyi Konferans Oteli” ve 2015’te “Avrupa’nın En İyi Şehir Oteli”, 2017’de “Türkiye’nin Önde Gelen Oteli” seçilmişti.