Hintli turistler gelmeye başladı

Hintli turist
Hintli turistler / turizmgunlugu.com

Last Updated on 4 Mayıs 2020 by Yaşar Çelik

TravelShop Turkey’in dev Hintli turist organizasyonu başladı. Bu sabah ilk Hintli kafileyi karşılayan TravelShop Turkey, operasyonun ilk gününde 650 turisti otellerine yerleştiriyor. 

TravelShop Turkey, Hindistan’ın en prestijli ilaç şirketinin etkinliği için ilk Hintli grubunu Atatürk Havalimanı’nda özel ekibiyle karşıladı. 250 kişilik ekibi ile bu dev organizasyonu yürütecek olan TravelShop Turkey, Hintli grupların transfer işlemlerini iki-üç dakika içerisinde gerçekleştirdi.

Saat 11.00’da Atatürk Havalimanı’na inen Hintli gruplar, TravelShop Turkey’in özel ekipleri tarafından karşılanarak konaklayacakları oteller için gruplara ayrıldı.

Hintli şirketin orgazinasyonu için İstanbul’a gelen turistler arasında Hindistan’ın önemli kentlerinden biri olan Mumbai’nin yanı sıra Nijerya, Sri Lanka, Malezya, Filipinler, Güney Afrika, Tayland, Nepal, Belarus, Ukrayna gibi ülkelerden gelenler olduğunu kaydeden TravelShop Turkey Operasyon Sorumlusu Orhan Kalender, bugün yaklaşık 650 kişinin geldiğini belirtti.

Genel olarak THY aracılığıyla Türkiye’ye getirdikleri Hintli turistlerin bugünkü programlarında herhangi bir aktivitenin söz konusu olmadığını da ifade eden Kalender, grupların bugünü otellerinde dinlenerek geçireceklerini söyledi.

Hintli kafileye eşlik edecek rehber ve organizasyon yetkilileri arasında İsmayil Selimoğlu, Mehmet Erdem Özgen ve Oğuz Çakır bulunuyor.

3 bin 500 Hintli turist TravelShop Turkey ile İstanbul`da