Ege YTK Başkanlığına Kıvanç Tektimur aday oldu

Ege Yöre Temsil Kurulu Başkan Adayı Kıvanç Tektimur

Last Updated on 14 Temmuz 2018 by Yaşar Çelik

TÜRSAB Bölge Yürütme Kurulu Üyesi olan Kıvanç Tektimur, Ege BYK bünyesinde İzmir ve Manisa’da hizmet veren seyahat acentalarına “Değişimi başardık, şimdi birlik zamanı” sloganı ile adaylığını duyurdu.

TÜRSAB Ege Yöre Temsil Kurulu Başkanlığı için adaylığını açıklayan Kıvanç Tektimur, bölgedeki sorunlara en hızlı ve kalıcı çözümler bulmak için aday olduğunu söyledi.

İşte Kıvanç Tektimur tarafından yayınlanan Ege Yöre Temsil Kurulu Başkan adaylığı hakkındaki basın bildirisi;

“İki yıldır Ege Bölge Yürütme Kurulu üyesi olarak siz acentalarımıza hizmet verdik. Bu zaman zarfında, sizlerin de desteğini alarak, sektörümüzün canlanması ve dinamiklerinin tekrar harekete geçmesi için, birlik ve beraberlik içerisinde bölgemize katkı sağlamaya çalıştık. Siz değerli meslektaşlarımızın istek, tavsiye ve şikayetlerini dinleyerek çalışmalarımıza yön verdik. Şimdi Ege Yöre Temsil Kurulu Başkanı olarak, bölgemizde çalışan acentalarımızın genel merkezle uyum içinde çalışmalarını sağlamak, sorunlara en hızlı ve kalıcı çözümler bulmak için Başkanlığa aday oluyorum. Sizlerin de desteğiyle yukarıda belirttiğimiz bu değerlere sonuna kadar bağlı kalarak, heyecanla ve inançla mesleğimize gerçekten hizmet etmek istiyoruz.

Bölgemizdeki acentalarımızı, Ege Birleşim Grubu Başkan Adayı olarak 25 Temmuz günü yapılacak seçimde oy kullanmaya davet ediyorum. 25 Temmuz’da gerçekleşecek olan bölgemiz YTK seçimlerinde EŞİTLİK ilkesine sonuna kadar bağlı kalmak, diğer aday olan kişilere EŞİT ŞARTLAR yaratmak, seçim öncesi bulunduğumuz konumun gücünü kullanmadan adil bir seçim gerçekleşmesi adına; mevcut görevim olan Ege BYK üyeliğinden ve bana desteklerini belirten Ege BYK Sayman Üyesi Engin Ceylan, Ege BYK üyesi Abdullah Demirci ile birlikte görevimizden istifa ediyoruz.

Yaklaşan seçimlerin hepimize hayırlı olmasını dileriz.

Saygılarımızla
EGE BİRLEŞİM GRUBU BAŞKAN ADAYI
KIVANÇ TEKTİMUR”