Shell ve Jolly Tur’dan yurt içi tatil alanlara avantajlı kampanya!

Last Updated on 30 Temmuz 2018 by Turizm Günlüğü

Sektörlerinin öncü iki şirketi Shell ve Jolly Tur’un bu yaz aylarına özel düzenledikleri kampanya ile 31 Ağustos 2018’e kadar yurt içi otel rezervasyonu yapanlar, Shell’den 30 TL değerinde akaryakıt veya otogaza karşılık Shell ClubSmart puan hediyesi kazanıyor.

Kampanyaya katılmak isteyenlerin tek yapması gereken “JOLLY” yazıp boşluk bırakarak Shell ClubSmart kart numarası ile Jolly Tur tarafından alım sonrasındaki ilk iş gününde iletilen kampanya kodunu 2313’e SMS ile göndermek.

Kampanyaya Shell Mobil Uygulaması üzerinden de katılım sağlamak mümkün. Bunun için “Haberlerim” sekmesinde yer alan Jolly kampanyasından “Katılmak için Tıklayın” alanına girdikten sonra Shell ClubSmart Kart numarası ile birlikte kampanya katılım şifresi alanını doldurmak yeterli olacak.

Shell ClubSmart kartı sahiplerinin katılabileceği kampanyada 30 TL karşılığı yakıt değerinde 3000 Smart Puan, katılım sağlandığı ayın bitimini takip eden 7 iş günü içerisinde yüklenecek. Smart Puan’lar sadece akaryakıt veya otogaz alımlarında geçerli olacak.