TravelShop Turkey, MICE & Wedding yapan 40 ülkeyi İstanbul’da ağırlayacak

Last Updated on 4 Ekim 2018 by Turizm Günlüğü

TravelShop Turkey,  Luxury MICE & Wedding yapan ve 40 ayrı ülkeden gelecek olan 200 yabancı tur operatörünü 18-21 Kasım tarihleri arasında İstanbul’da ağırlayacak.

Pullman Hotel’de düzenlenecek olan B2B WorkShop etkinliği ile 200 yabancı tur operatörünün (alım heyeti) Türkiye’den en az 60 turizm firmasıyla işbirliği yapması sağlanacak.

Türkiye’den başta oteller ve seyahat acenteleri olmak üzere tüm turizm firmaları ve Turizm Sivil Toplum Kuruluşlarının katılabileceği B2B WorkShop etkinliğinin ardından İstanbul, Çanakkale, Truva, Bodrum, Antalya, Kapadokya ve Orta Karadeniz’e eğitim turları düzenlenecek.

TravelShop Turkey Murtaza Kalender

Konu hakkında bilgi veren TravelShop Turkey Genel Müdürü Murtaza Kalender, Türkiye’de fiyattan çok marka değerine önem verilmesi gerektiğini ve fiyatta değil kalitede rekabet edilmesi gerektiğini vurgulayarak yurt dışındaki kaliteli tur operatörlerinin Türkiye’de marka değeri yüksek olan firmalarla görüşmeyi istediklerinin farkında olduğunu belirtti.

BU AYAĞIMIZA GELEN BÜYÜK BİR FIRSAT

Türkiye’de hiçbir firma birbirinin rakibi olmadığını düşündüğünü söyleyen Murtaza Kalender, Türkiye’deki mevcut pastadan ziyade yeni birçok olanaklar ve fırsatların olduğunun da altını çizerek sözlerini “Türkiye’ye gelecek olan 200 yabancı tur operatörüyle görüşmek isteyen meslektaşlarımız bizimle irtibata geçerek firmalarını katılımcı olarak kaydedebilirler zira bu ayağımıza kadar gelen büyük bir fırsat olacaktır” şeklinde bitirdi.