Mavi Turu önceden planlayanlara erken rezervasyon fırsatı

Last Updated on 21 Ekim 2020 by Sahra Gülal

Önümüzdeki sezon Yunanistan operasyonlarını Malta, Yunan ve Türk bayraklı tekneleriyle büyütecek olan Barbaros Yatçılık, Ege ve Akdeniz sahillerinde mavi tura çıkacak seyahat severler için erken rezervasyon önerisinde bulunuyor.

Hem yenilenmiş tekneleri hem de filoya yeni katılan yatları ile 2019 sezonuna güçlü bir şekilde hazırlanan Barbaros Yatçılık, arkadaşlarınız ve ailenizle beraber geçirebileceğiniz denizde lüks bir seyahatin fırsatını sunuyor.

Yeni, modern tasarımlı, Malta bayraklı ve Yunan charter lisanlı lüks yatı VIRTUOSO artık Atina bazlı olarak hizmet verirken, filoya yeni katılan ESMA SULTAN-2 ise Bodrum çıkışlı olarak Ege ve Akdeniz sahillerinde ve Yunan Adalarında hizmet verecek.

FİYAT AVANTAJI

Özel tekne kiralamalarında, yenilenmiş tekneler ile tamamen kişiye özel servis alabilecek, yemek menüsü ve tur rotası dâhil her türlü detayı tercihlerinize göre tasarlayabileceksiniz. Özel Yat Kiralamalarında lüks servisin sınırı olmamakla beraber, her bütçeye ve gruba uygun guletler de bulunuyor. 2 kabinden 18 kabine kadar farklı seçenekler sunan Barbaros Yatçılık, Mavi Turunu önceden planlayan misafirleri için fiyat avantajı olacağını da vurguluyor.

YENİ BİR TUR

Ayrıca garanti deparlı turlardan birini seçerek dünyanın çeşitli bölgelerinden gelen farklı kültürlerdeki deniz severlerle beraber “Mavi Yolculuk” yapma imkânını da sunan Barbaros Yatçılık, gelecek sezon mevcut beş farklı tur programlarına Kemer-Kekova-Kemer turunu da eklediğini açıkladı.

GENÇLER İÇİN PARTİ TURLARI

Geçtiğimiz sezon gerçekleştirdiği düğün/kutlama/balayı, detox/yoga, yürüyüş/bisiklet, sanat/yemek atölyeleri ve balık avlama organizasyonlarının referansıyla gelecek sezonlarda da bu programları yatlarında gerçekleştirmeye hazır olan Barbaros Yatçılık, 2019 sezonunda garantili deparlı PARTİ turlarına da başlıyor. Gençler için design edilmiş bu tur, Gökova’yı gezmenin yanı sıra ekstra aktivitelerle donatılmış.

Erken rezervasyon fırsatları için tıklayın:

Barbaros Yatçılık’ta çıta yükseliyor