Destination Options’tan acentelere kapsamlı Ürdün tanıtım gecesi

Last Updated on 16 Kasım 2018 by Turizm Günlüğü

Türk Hava Yolları ve Uluslararası MICE Endustrisi Derneği desteğinde Destination Options sponsorluğunda Türkiye’de ilk kez bir DMC tarafından Ürdün Tanıtım gecesi düzenlenecek.

Destination Options, 3 Aralık 2018 tarihinde CVK Park Bosphorus Hotel’de düzenlenecek olan geceye tüm outgoing ve MICE acentelerini davet ettiğini duyurdu. Gecede Destination Options tarafından yapılacak sunumda Ürdün’ün turizm potansiyelinin yanı sıra acenteler ve misafirleri için mevcut fırsatları paylaşacak.

Otel rezervasyonları, şirket organizasyonları, MICE, yıllık konaklama kontraları, transfer hizmetleri, kişiye özel seyahat planlaması, konsept turlar: maç turu, sanat turu, tarihi geziler, inanç turları, sağlık turları, günübirlik turlar, uçaklı kesin hareketli turlar, uçaksız günübirlik turlar, rehberlik turları ile seyahat acentelerinin müşteri profiline yönelik otel ihtiyaçlarını giderebilmek adına bütçeli ve lüks kalitede oteller sunan nadir tur operatörlerinden biri olan Destination Options, ilgili acentelere hem Ürdün’ü tanıtmak hem de 2019 planlamalarında yardımcı olabilmek adına sponsoru olduğu Ürdün Tanıtım Gecesi için kontejanın sınırlı olduğunu belirtiyor.

Ürdün, İtalya ve Balkan ekiplerinin katılımlarının yanı sıra çeşitli sürprizlerin de olacağı gece için 25 Kasım 2018 tarihine kadar info@destinationoptions.com adresine ya da 0534 226 56 75 numaralı telefondan LCV yaptırılması gerekiyor.

Yer: CVK Park Bosphorus Hotel
Tarih: 03.12.2018
Kokteyl Prolonge: 18.30-20.00
Sunum: 20.00-22.00 

Ürdün’ü Destination Options ile keşfedin!