Ürdün’ü Destination Options ile keşfedin!

Last Updated on 16 Kasım 2018 by Turizm Günlüğü

Makedonya, Fransa, İtalya, Türkiye, Ürdün ve Fas olmak üzere 6 ülkede lokal tur operatörlüğü yapan Destination Options’ın Kurucu Ortağı Ece Delen, MICE ve tüm kapalı grup çalışan acentelere Ürdün’ü tavsiye etti.

Destination Options Kurucu Ortağı Ece Delen, acentelere “Ürdün’de misafirlerinize bir çok aktivite önerebilir, rahatlık ve güvenle Ürdün’ü tüm organizasyonlarınız için tavsiye edebilirsiniz” önerisinde bulundu. Delen, Ürdün’de yapılabilecek olan aktiviteleri ise 3 başlık altında özetledi:

Ürdün’de yapılabilinecek başlıca geziler;

* Kültür Gezileri: 3 veya 5 gecelik programlar ile misafirlerinize unutulmaz anlar yaşatabilirsiniz .

* İncentive Gezileri: Firmalara özel bir çok farklı kategoride gezi programları oluşturulmakta ve takım aktiviteleriyle programlar daha eğlenceli hale gelmektedir .

* Çöl Aktiviteleri: Ürdün çölleri ve çöllerdeki kimisi bir çok 5 Yıldız otellerden daha lüks olan çöl çadırları ile Dünya’nın en meşhur ülkesidir. En güzel çöllere sahip olan Ürdün aynı zamanda çöl turizm’inde öncü ülkedir. Ürdün’ün çöllerindeki konaklama imkanları ve aktivite seçenekleri şehir hayatını aratmayacak cinstendir. Ürdün çölleri bir çok Dünya markasının konser ve etkinliklerine ev sahipliği yapmıştır .

Destination Options olarak; Çalıştığımız Otel ve Otobüslerin de resminin bulunduğu, gerçekleştirdiğimiz organizasyonlardan resimlerin de olduğu Ürdün videomuzu lütfen izleyin.

Destination Options’tan acentalara önemli uyarı!