Richmond Nua Wellness & Spa, Avrupa’nın en lüks oteli seçildi

Last Updated on 16 Kasım 2018 by Turizm Günlüğü

2011’den bu yana sekiz kez üst üste World Luxury Spa Award ödülüne layık görülen Richmond Nua Wellness – Spa, bu kez de 2018 Best Luxury Spa Hotel in Europe ödülüne layık görülerek Avrupa’nın En Lüks Oteli unvanının sahibi oldu.

Richmond Nua Wellness-Spa Genel Müdürü Hakan Balcan ödülle ilgili olarak “Doğayla iç içe atmosferi ile Richmond Nua Wellness-Spa dünyanın dört bir yanından gelen misafirlerine birçok bakım-masaj ve zayıflama-incelme programı alternatifleri sunuyor. Misafir memnuniyetini en yüksekte tutmak için Richmond Nua Wellness – Spa ekibi olarak çalışmalarımıza titizlikle devam edeceğiz” dedi.

2018 World Luxury Hotel Awards ödülleri Bali’de düzenlenen özel bir törenle duyuruldu. Richmond Nua Wellness – Spa geçtiğimiz yıl da World Luxury Hotel Awards Luxury Spa Hotel in Eastern Europe ödülüne layık görülmüştü.

Türkiye’nin ilk ve tek destinasyon spası Richmond Nua’da; farklı su terapileri, sağlıklı menüler, uzman terapistler ve sürekli yenilenen kişiye özel programlar ile spa deneyimi en ince detaylarına dek düşünülerek planlanıyor. İstanbul’a kısa bir sürüş mesafesinde, Sapanca’da kendinizi doğayla iç içe ve yenileyici bir tatile hazır olun. Yeşil ve mavinin göz alabildiğine uzandığı, orman ve göl manzarası ile kendi içinize yolculuk ettiğiniz, birbirinden farklı masajlar ve bakımlarla yenilendiğiniz, muhteşem bir tatil imkanı sunuyor.

Richmond Nua Wellness & Spa’dan çevreci bir yaklaşım