Travelshop Turkey EMITT 2019 Fuarı’na hazır

TravelShop Turkey'nin Genel Müdürü Murtaza Kalender
TravelShop Turkey Genel Müdürü Murtaza Kalender

Last Updated on 30 Ocak 2019 by Turizm Günlüğü

TravelShop Turkey, geçtiğimiz yıl düzenlenen EMITT Fuarı’na 100’e yakın ülkeden 700 tur operatörünü getirmeyi başardı. TravelShop Turkey, bu yıl, bu rekorunu kırmaya hazırlanıyor. EMITT 2019 Fuarı için 100’den fazla ülkeden 4 bin 200’e yakın “hostedbuyer” kayıt yaptırdı; bunlardan 900’ünün ise katılımı kesinleşti.

Son üç yıldır EMITT Fuarı’na damgasını vuran TravelShop Turkey, bu yılki fuara da hazır. Geçtiğimiz üç EMITT Fuarı’nda olduğu gibi bu yılda fuar organizatörleriyle yapılan anlaşma gereği, “hostedbuyer” alım heyetlerini ve organizasyonunu TravelShop Turkey üstlenecek.

B2B online randevu sistemindeki alıcı ve katılımcıyı bir araya getiren platformuyla sektörde dünyadaki benzerlerine örnek teşkil eden TravelShop Turkey; bu yıl düzenlenecek fuara çok daha deneyimli bir şekilde hazırlandı. TravelShop Turkey’in yönetim kadrosu ve çalışanları, bu yılki EMITT Fuarı’nın çok daha farklı, çok daha verimli ve çok daha etkili olacağına inanıyor.


Murtaza Kalender: Türkiye turizmine katkıyı görev edindik

TravelShop Turkey Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanı Murtaza Kalender, bu yılki fuar için şu ana kadar 100’den fazla ülkeden 4200’e yakın tur operatörünün kayıt yaptırdığını ve bunların 900’e yakınının katılmasının neredeyse kesinleştiğini söyledi. Türkiye turizmine katkı sağlamayı görev edindiklerini ifade eden Kalender; TravelShop Turkey ekibi olarak bu doğrultuda tüm hızıyla çalıştıklarını belirtti.

Murtaza Kalender, konuşmasının devamında EMITT 2019 Fuarı kapsamında düzenleyecekleri organizasyon ve gerçekleşecek görüşmeler hakkındaki detayları da paylaştı.

EMITT 2019 Fuarı’nda standı bulunan tüm katılımcıların, sistem üzerinden ön randevu alabileceğine dikkat çeken Murtaza Kalender; fuar katılımcılarının bu kapsamda yazışma yapabileceğini, firmalarının broşür, katalog gibi tanıtım materyallerini sistem üzerinden paylaşabileceğini ve dilediği ülkeden dilediği kategorideki firmaları seçerek randevu talebinde bulunabileceğini söyledi.

Daha etkin daha verimli bir fuar için “Speed Networking” sistemi

EMITT 2019 Fuarı kapsamındaki görüşmelerin daha verimli ve daha efektif gerçekleşmesi için 10. Hall’de 2 günde 3 kez “speednet working” organize edilecek. Bu sayede daha çok firmanın, daha çok tur operatörüyle görüşebilmesi sağlanacak.

13 destinasyonu içeren Türkiye turu düzenleyecek

Diğer yandan TravelShop Turkey yurt dışından gelen tur operatörü ve acente temsilcilerini Türk misafirperverliğiyle ağırlayacak. Belirlenen program kapsamında katılımcılara yönelik eğitim turları düzenlenecek. Fuar sonrasında İstanbul, Gelibolu, Çanakkale, Truva, Bergama, Kuşadası, Efes, Pamukkale, Konya, Kapadokya, Ankara, Kartepe ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti destinasyonlarının yer aldığı tur programıyla katılımcılara Türkiye tanıtılacak ve Türkiye turizmine katkı sağlanması hedeflenecek.

Kesinleşen katılımcıların faaliyet gösterdikleri alanlara göre dağılımı:
Düğün Organizatörü 125
MICE&Event Organizatörü 209
Sağlık Turizmi Firması 153
Tur Operatörü 256
Gastronomi Turizmi Firması 54
Leisure&Travel 291

EMITT Fuarı TravelShop Turkey’in katkıları ile bu sene çok farklı