Yeni otel konsepti Club Sei, Cem Kınay’la giriş yapıyor

Last Updated on 31 Ocak 2019 by Yaşar Çelik

MP Hotels grubu, ünlü turizmci Cem Kınay’ın yöneteceği yeni markası Club Sei’yi Marmaris ve Belek’te hayata geçirecek.

FTI Group’un otel zinciri Meeting Point Hotels (MP Hotels), sektörde çığır açacak yeni bir konsepti hayata geçiriyor: Club Sei. MP Hotels, bu yeni lt markası için ünlü turizmci Dr. Cem Kınay’la anlaştı.

CLUB SEI, Türkiye’deki iki otelin yanı sıra İspanya’nın Kanarya Adalarında bulunan Lanzarote’deki bir otelle birlikte toplam üç otel olarak 2019-2020 sezonunda hayata geçecek.

MP Hotels, İstanbul’daki Ritz Carlton Hotel’de bir basın toplantısı düzenleyen Club Sei’yi tanıttı. Club Sei, birbirinden güzel sahil beldelerinde kişiye özel ve modern bir tatil deneyimi arayan modern gezginler ve ailelere hitap eden “bütün-deneyimler-dahil” sloganlı bir kulüp konsepti olarak ön plana çıkıyor.

Club Sei, turistlerin günümüzde tatillerinden bekledikleri her şey özenle düşünülerek oluşturulan sekiz temel ilke üzerine inşa edilmiş bir konsept. Bu sekiz ilke arasında ise dijital ve gezgin, özel ve sosyal, aktif spor ve sakin terapiler, geniş odalar, otantik pazar yerine benzer yeme-içme mekanları ve ayrıca bütün yaş gruplarına hitap eden özelleştirilmiş faaliyetlerin kombinasyonu yer alıyor.

CEM KINAY YÖNETECEK
MP Hotels CEO’su ve FTI GROUP Genel Müdürü Roula Jouny, şu bilgileri verdi: “Club Sei ve barındırdığı potansiyel beni çok heyecanlandırıyor zira daha geleneksel olarak adlandırabileceğimiz kulüp konseptini yeni nesilleri ve modern gezginleri çekerek canlandıracağını düşünüyorum. Bu bağlamda yepyeni bir marka yaratmak ve yeni nesil tüketicilerin ihtiyaçlarını karşılayabilmek adına daha önceden Magic Life markasının arkasındaki kurucu deha olan Dr. Cem Kınay ile iş birliği yaptık. Club Sei’nin yeni kulüp çağını başlatacağından eminiz.”

Bu yeni marka hem anı yakalayan hem de geleceğe göz kırpan yeni bir tatil deneyimi arayışındaki genç ve canlı kitleye hitap edecek.

MP Hotels aynı zamanda Club Sei konseptiyle hizmet verecek üç tatil köyünün duyurusunu yaptı. Alt yapı hazır ve bu oteller 2019-2020 sezonunda yeni marka altında hizmete girecek. Bu yeni oteller sırasıyla Club Sei Lanzarote, Kanarya Adaları, İspanya, Club Sei Belek, Akdeniz, Türkiye ve Club Sei Marmaris, Ege, Türkiye olarak belirlendi.

CLUB SEI MARMARİS
281 odalı Club Sei Marmaris, Türkiye’nin yemyeşil güzellikleriyle bezenmiş dağlarının hemen eteğinde Ege’nin el değmemiş sularına komşu bir sahil bandında yer alıyor. Otelde bir adet havuz, özel plaj ve iskeleler, SPA ve çok sayıda su sporu seçeneği bulunuyor.
CLUB SEI BELEK
772 odaları Club Sei Belek ise Akdeniz’in incisi Belek’te 11 adet yüzme havuzu, çok sayıda restoran ve bar, su kaydırakları ve özel bir plaj barındırıyor. Her iki otel de MP Hotels grubunun bu yenilikçi markasını en iyi şekilde temsil edecekleri inancıyla seçildi. Club Sei Lanzarote’nin detaylarının ise yakın bir zamanda açıklanması bekleniyor.

Toplantı sonunda Jouny sözlerine şu ifadelerle son verdi: “Otel pazarı her geçen gün daha fazla segmente ayrılıyor ve sahip olduğumuz bu güçlü pozisyonu koruyabilmemiz ve rekabetin üst düzeyde olduğu bu pazarda gerçek bir lider olabilmemiz için hedef kitlemizin aradığı ürünleri sunabilmemiz gerekiyor. Club Sei tam da bunu sağlayacak bir marka. Misafirlerimiz bu konsept sayesinde kişiselleştirilmiş bir tatil deneyiminin yanı sıra özgür olabilecek ve yerel kültürün tadını doyasıya çıkarabilecekler.”