ctn.tickets.com.tr acentalara önemli avantajlar sunuyor

Last Updated on 6 Mayıs 2019 by Turizm Günlüğü

Tickets.com.tr’nin Türkiye’deki seyahat acenteleri için başlattığı yeni uygulama büyük ilgi gördü. Acentelere özel uçak bileti sistemine dahil olan Türk acenteler hem müşterilerini hem de kârlarını artırmaya başladı.

Dünyadaki birçok uçuş için bilet temin eden Tickets.com.tr, geçtiğimiz aylarda Türkiye’de ctn.tickets.com.tr uygulamasını hayata geçirdi.

Türk acentelere Tickets biletlerini satma imkanı veren sistem, Tickets’ın çok sayıda destinasyonda sunduğu uçak biletlerini acentelerin müşteri portföyüne sunuyor.

ACENTELER BİLET SATIŞLARINDA YÜZDE 20 KÂR EDEBİLİYOR

Seyahat acentelerine özel olarak tasarlanan ve kullanışlı yapısı ile dikkat çeken ctn.tickets.com.tr, Türk acentelerin tercih listesine girdi.

Acenteler tarafından yoğun olarak kullanılmaya başlanan sistem, acentelere gözle görülür kârlar sağlıyor.

Sistemi tercih eden acenteler, bazı bilet satışlarında yüzde 10 ila yüzde 20 oranlarında kâr elde edebiliyor. Diğer sistemlerle karşılaştırıldığında daha uygun fiyata rotalar veya destinasyonlar sunan sistem, özellikle dış hat biletlerinde yüzde 20’ye varan kâr sağlayabiliyorlar.

Sistem sayesinde acenteler, müşteri portföyünü de genişletiyor. Online uçak bileti satışları ile karşılaştırıldığında sistemi kullanan acenteler müşterilerine daha uygun fiyatlı uçak bileti sunabiliyor. Müşteri için avantajlı uçak bileti fiyatları, acenteleri tercih sebebi olabiliyor.

ACENTELERİN İLGİSİNİ ÇEKİYOR

750 farklı uçak şirketi ile çalışan Tickets, acentelere de çok geniş bir destinasyon imkanı veriyor. Kısaca acenteler ctn.tickets.com.tr sistemine kayıt olduklarında dünyanın dört bir yanında ucuz uçak bileti bulabiliyor. Bu da, müşterileri karşısında acenteleri bir adım öne çıkarıyor. Acentelere uygun uçak seferleri bulma ve seçme imkanı veren sistem, güvenilirliği uluslararası kuruluşlarca tescillenmiş bir online satış platformu kullanıyor.

Ctn.tickets.com.tr ile Türk uçak bileti pazarına farklı bir anlayış getiren Tickets, acentelerin giderek ilgisini çekiyor. Acenteler, ctn.tickets.com.tr aracılığı ile kârlarını artırırken, müşteri sayısını da artırmaya başladı. Bu sebeple sistemi tercih eden acentelerin sayısı da giderek artıyor.

AVRUPA’NIN EN BÜYÜKLERİNDEN

Tickets.com.tr, Avrupa’nın en büyük turistik internet ajanslarından Tickets Travel Network (TTN) holdingin bünyesinde yer alıyor. Türkiye’de de farklı ülkelere seyahat edenlere veya son kullanıcıya doğrudan uçak bileti sağlayan Tickets, rezervasyon sürecini işletmecilik prensipleri ve ödeme sistemleri ile birleştiriyor.

Turistik hizmetler ve uçak bileti satış işlemleri sunan Tickets, tüm alım aşamalarında müşteri destek hizmeti veriyor. Tickets sistemi ile 7 gün 24 saat bilet satış işlemi yapılabiliyor. Rezervasyon, ödeme, uçak biletlerinde ve tarifelerdeki değişiklikler için de kesintisiz enformasyon ve çözüm sağlanıyor.

tr

تم النشر بواسطة ‏‎Tickets.com.tr‎‏ في الخميس، ١٤ فبراير ٢٠١٩