Yaz tatiliniz için ihtiyacınız olan tüm ürünler Decathlon’da!

Decathlon’da yaz, yüzme, dalış, su sporları, kamp ve açık hava sporlarına dair binlerce ürünü bir arada bulabilirsiniz.

Last Updated on 4 Ağustos 2023 by Turizm Günlüğü

Türkiye’de 35 mağazası ve online alışveriş sitesi decathlon.com.tr ile spor tutkusunu yaymaya devam eden Avrupa’nın en büyük spor perakende zinciri Decathlon’da yaz, yüzme, dalış, su sporları, kamp ve açık hava sporlarına dair binlerce ürünü bir arada bulabilirsiniz.

Bu yaz doğa, deniz ve güneşe kavuşmadan önce, tatil alışverişleriniz için Decathlon mağazalarına uğramayı unutmayın. Mayo ve bikinilerden terliklere, şortlardan UVA korumalı t-shirtlere, yüzme simitlerinden kolluklara, deniz ayakkabılarından mikrofiber havlulara, kamp sandalyelerinden ısı yalıtımlı ve gün ışığını geçirmeyen çadırlara, deniz kenarında eğlenmek için plaj oyunlarından dalgaların keyfini çıkarmanızı sağlayacak bodyboardlara; yaza dair aradığınız tüm ürünler Decathlon’da!

Bu yaz, hem çocuklarınızı hem de kendinizi yanıklardan ve güneşin zararlı ışınlarından korumak için Decathlon’un UV korumalı mayo, kıyafet ve gölgeliklerini tercih edebilirsiniz!

Decathlon’un PROFILTER UPF 50+teknolojisiyle üretilen ve nemliyken bile UVA ve UVB ışınlarından %95’e kadar koruma sağlayan kıyafetleriyle bu yaz su sporları yaparken güneş ışınlarından korunabilirsiniz. Decathlon’un geri dönüşümlü malzemelerden üretilen ekolojik su sporları kıyafetleri sizi ve çocuklarınızı bu yaz hem güneşin zararlı ışınlarından koruyacak hem de rahat kesimleri ve tahrişi önleyen özel yapılarıyla su sporlarının keyfini çıkarmanızı sağlayacak! Yüzme, dalış ya da sörf yapan yetişkin ve çocuklar için özel olarak tasarlanan farklı renk ve stil seçenekleri de bulunan ürünleri Decathlon mağazaları ve decathlon.com.tr’de bulabilirsiniz. Plajda ayrıca Decathlon’un UV ışınlarını %95’e kadar engelleyen gölgelik ve çadırlarını da kullanabilirsiniz.

UV koruması olan tişörtler ve bebekler için özel kıyafetler ile plajda ve suyun içinde hatta yansımanın en güçlü olduğu durumlarda bile UV ışınlarında karşı korunabilir, güneş ışınlarının tadını çıkarabilirsiniz.