#Uzakrota Seyahat Teknolojileri Dergisi yayın hayatına başlıyor

#Uzakrota Seyahat Teknolojileri Dergisi
#Uzakrota Seyahat Teknolojileri Dergisi

Last Updated on 1 Temmuz 2019 by Yaşar Çelik

Seyahat teknolojileri ve turizm pazarlama teknolojileri alanında dünyanın önde gelen isimlerini bir araya getiren zirve olan “Uzakrota Travel Summit”; 2019 yılına #Uzakrota Seyahat Teknolojileri Dergisi ile daha iddialı hazırlanıyor.

Uzakrota Travel Summit 2019

2018 yılında 120 konuşmacı ve 3 bin 500 katılımcı ile düzenlenen Uzakrota Travel Summit, bu yıl düzenlenecek etkinlik için çıtayı daha da yükseltti.

13 Aralık 2019 tarihinde 3 salon ve 5 farklı sahnede 4 bin kişinin katılımıyla gerçekleştirilmesi planlanan Uzakrota Travel Summit 2019 kapsamında #Uzakrota Seyahat Teknolojileri Dergisi’nin çalışmalarına başlandı.

DÜNYA TURİZM LİDERLERİ #UZAKROTA’DA

Uzakrota Kurucusu Gökhan Erdoğan: “Uzakrota Travel Summit’te özellikle teknoloji tarafından pazarlamayı ağırlıklı olarak ele alıyoruz. Çünkü teknolojinin geleceği, Türkiye turizminin de geleceği anlamına geliyor. Bundan dolayı bu iki projeyi buluşturmamız acentelerin kendilerine daha fazla katma değer sağlaması, son kullanıcıya daha iyi ulaşmasını sağlayacak, burada öğrendiklerini normal zamanda da uygulayabilecekler. #Uzakrota Seyahat Teknolojileri Dergisi de Travel Summit sonrası ellerinde her zaman başvuru kaynağı olabilecek bir yayın olarak tüm katılımcılara ücretsiz olarak verilecektir” dedi.

Seyahat teknolojileri alanındaki son gelişmeler ve en yeni haberler #Uzakrota Seyahat Teknolojileri Dergisi’nden takip edilecek. 

Bu kapsamda Uzakrota Travel Summit’e katılan konuşmacılar bu yeni dergide özel röportajlarla yer alarak sektörün geleceğine projeksiyon tutacak açıklamalar yapacaklar.

Bu yönüyle dergi, turizm sektörü için kaynak yayın olma niteliği de taşıyacak. Seyahat teknolojileri alanındaki son gelişmeler ve en yeni haberler artık buradan takip edilebilecek.

SEYAHAT VE TURİZME YÖN VERENLERİN PLATFORMU OLACAK

Turizm ve teknolojileri sektöründe her türlü gelişme, değişim ve yeniliği, son trendleri okuyucuları ile paylaşacak olan #Uzakrota Seyahat Teknolojileri Dergisi, sektörle birebir yakın temasını sürdürerek ortak bir platform oluşturmayı ve farklı konuları farklı disiplin başlıklarıyla, aynı çatı altında toplamayı hedefliyor.

#Uzakrota Seyahat Teknolojileri Dergisi, sektörle birebir yakın temasını sürdürerek ortak bir platform oluşturmayı ve farklı konuları farklı disiplin başlıklarıyla, aynı çatı altında toplamayı hedefliyor.

Turizm sektörüne yönelik yayın yapan Turizm Günlüğü internet sitesinin tecrübeli ekibinin hazırlayacağı #Uzakrota Seyahat Teknolojileri Dergisi, zirveye katılan tüm katılımcılara ücretsiz olarak dağıtılacak.

Türkçe ve İngilizce olarak, 19×27 ebatlarında Amerikan ciltli, kuşe kâğıda baskılı olarak hazırlanacak.

DİJİTAL ORTAMDA DA SİZİNLE

#Uzakrota dergisinde yer alan bazı haberler www.turizmgunlugu.com ve www.uzakrota.com üzerinden internete de taşınacak.

uzakrota.com ve turizmgunlugu.com’un bu güçlü işbirliği sayesinde internet aracılığıyla okuyucu sayısı katlanacak haberlerin aylık ortalama 200 bin okuyucuya ücretsiz ulaşacağı öngörülürken, internetin temel taşı Google aramalarında da üst sıralarda yer alması amaçlanıyor.

Turizm Günlüğü haber portalı; web ve sosyal medya aracılığı ile sektörel kurumlar, sektör profesyonelleri ve tüketicilerden oluşan Facebook hesabında ve üye olduğu gruplarda 300 bin kişiye yakın bir kitleye hitap ediyor. Ayrıca Londra merkezli EMIS data ve raporlama organizasyonuyla içerik sağlayıcı anlaşması mevcut.

#Uzakrota Seyahat Teknolojileri Dergisi, zirveye katılan tüm katılımcılara ücretsiz olarak dağıtılacak. Dergi Türkçe ve İngilizce olarak hazırlanacak.