Destinasyon yönetiminin Exp-Ert’i yeni adresinde

Last Updated on 5 Ağustos 2019 by Yaşar Çelik

Destinasyon yönetiminin önde gelen markalarından Exp-Ert DMC artık Harbiye’deki yeni ofisinde hizmet sunacak. Bu gelişme sadece bir adres değişikliği olarak kalmayacak… Exp-Ert, yeni adresinde ürün yelpazesini ve kadrosunu da güçlendirecek.

Exp-Ert DMC, artık Türkiye turizm sektörünün merkezi olarak kabul edilen İstanbul – Harbiye’deki yeni ofisinden hizmet verecek.

ARTAN İŞ HACMİ VE YENİ HEDEFLER NEDENİYLE YENİ ÇALIŞMA MERKEZİ

Kuruluşundan günümüze 4 yıllık kısa süre içerisinde önemli gelişme ve büyüme kaydeden Exp-Ert DMC, Harbiye’deki yeni ofisine taşınmasıyla hedeflerini ve iş hacmini de genişletti. Bu doğrultuda Exp-Ert DMC, güçlü kadrosunu güçlendirecek; portföyündeki destinasyonlara yenilerini ekleyecek.

Exp-Ert DMC, 2 Ağustos 2019 tarihinde düzenlediği kokteyl ile yeni ofisinin açılışını Exp-Ert çalışanları ve sektör paydaşlarıyla kutladı.

KEMAL ERTEM: ADRES DEĞİŞİKLİĞİ OLARAK KALMAYACAK

EXP-ERT DMC Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Ertem konuya ilişkin ve Exp-Ert DMC’nin yeni hedeflerine ilişkin şu açıklamalarda bulundu:

“Kurulduğumuz günden bugüne, 4 yıllık kısa süre içerisinde Exp-Ert DMC olarak önemli bir mesafe kat ettik. Artan iş hacmimiz nedeniyle Exp-Ert yönetimi olarak çalışma merkezimizi büyütme ve turizm sektörünün merkezi olarak kabul edilen, birçok seyahat acentası ve sektör paydaşımızın yer aldığı Harbiye’ye taşınma kararı aldık. Bu aslında sadece bir adres değişikliği olarak kalmayacak. Exp-Ert DMC olarak, yeni çalışma merkezimizde Rusya ve Ukrayna destinasyonlarındaki başarı ve uzmanlığımızı diğer destinasyonlara da taşıyacağız. Destinasyonlarımızın arasına yenileri ekleyeceğiz; ürünlerimizin çeşitliliğini arttıracağız ve bu doğrultuda güçlü kadromuzu yeni takviyelerle daha genişletip; güçlendireceğiz.”

Exp-Ert DMC’nin hizmet vereceği yeni adresi:

Cumhuriyet Caddesi Kök Apt. No: 193 K: 1 Harbiye – Şişli – İstanbul

Exp-Ert DMC’den dark turizmin yükselen destinasyonu: Çernobil