THY’nin yenilenen üniformalarına özel tasarım çoraplar

Last Updated on 2 Eylül 2019 by Turizm Günlüğü

Penti, 2019 yılında yenilenen Türk Hava Yolları kabin ve yer hizmetleri personeli üniformalarına ait çorap tasarımlarını gerçekleştirdi.

Türkiye’nin lider, Avrupa’nın en büyük ikinci ince kadın çorabı üreticisi Penti, Türkiye’nin dünya markası Türk Hava Yolları’nın yenilenen üniformaları için özel bir çalışmaya imzaya attı. Çorap giyim kategorisinde 1960 yılından bu yana pazar liderliğini elinden bırakmayan Penti, Türk Hava Yolları’nda görevli kabin ve yer hizmetleri personeli için özel tasarım çorap koleksiyonu hazırladı.

Üç Farklı Penti Çorabı…

Bacak giyimdeki uzmanlığını inovatif ürünlerle en üst seviyeye taşıyarak çorap modasına yön veren Penti, Türk Hava Yolları kabin ve yer hizmetleri personeli için 3 farklı tipte çorap hazırladı. Mat 20 Külotlu, Mat 20 Pantolon Çorabı ve Konfor-Destek külotlu çorabı olmak üzere farklı beden seçenekleriyle hazırlanan çoraplar için duman rengi tercih edildi.

Bilekten yukarıya doğru, kademeli olarak azalan sıklıktaki yapısı sayesinde, kan dolaşımını hızlandıran çoraplar arasında yer alan konfor-destek külotlu çorabı, bacaklarındaki ağrı ve şişlikten şikayet edenler ile uzun süre hareketsiz kalan ve seyahat halinde olan kadınlar için uzman tavsiyesi içeriyor. Isı dengeleyici özelliği sayesinde bacakların nefes almasını sağlayan çoraplar aynı zamanda antistatik özelliği ile kıyafetlerin çoraba yapışmasına engel oluyor.

Tüm Penti’lerde…

Türk Hava Yolları kabin ve yer hizmetleri personeli için hazırlanan Penti çorapları, tüm Penti mağazalarında ve www.penti.com adresinde satışa sunulurken Türk Hava Yolları ile birlikte dünya üzerinde yüzlerce noktaya ulaşmaya devam edecek.

İşte THY’nin sır gibi sakladığı yeni üniformaları!