Intourist’ten bir ilk daha…

Last Updated on 17 Eylül 2019 by Turizm Günlüğü

Thomas Cook’un Rusya yapılanması Intourist Thomas Cook, 2019 – 20 kış sezonuna yönelik olarak yeni bir ilke daha imza attı.

Rusya’nın önde gelen tur operatörlerinden Intourist, 2019 – 2020 Kış dönemi için Birleşik Arap Emirliği’nde yer alan Dubai’ye yönelik charter seferler düzenleyeceğini açıkladı.

Intourist, charter seferlerini haftanın iki günü havayolu firması Smartavia vasıtasıyla gerçekleştirecek.

Travel Russian News haber portalından Elena Kalinovskaya’nın haberine göre charter seferler 1 Kasım 2019 – 26 Nisan 2020 tarihleri arasında düzenlenecek.

RUSYA’NIN İKİ KENTİNDEN HAFTADA DÖRT SEFER

Intourist Genel Müdürü Sergey Tolchin konuya ilişkin şu açıklamalarda bulundu: “Kış destinasyonları arasında yer alan Dubai’ye yönelik charter seferlerini düzenlemek için önemli pazar araştırmalarında bulunduk. Talep ve rekabet ortamını analiz ettik. Değerlendirmelerin sonrasında Rusya’nın iki kentinden haftada dört charter uçuşu düzenlemeye karar verdik.

Intourist’in Basın Servisi tarafından yapılan açıklamada ise Kasım tatiline denk gelen ve yılbaşı dönemine yönelik önemli talebin söz konusu olduğu belirtildi.

Hatırlanacağı üzere Intourist, 2019 – 2020 Kış Dönemi için Rusya’nın yedi kentinden ilk defa İstanbul’a charter seferler düzenleyeceğini açıklamıştı. Rus tur operatörü kış döneminde yine Rusya’nın 11 kentinden Antalya’ya uçacağını açıklamıştı.

Intourist’in partner’ı İSTANTOUR’dan sektör paydaşlarına destek çağrısı