Akdeniz’in o adasını Manchester United tanıtacak

Last Updated on 17 Eylül 2019 by Turizm Günlüğü

Akdeniz’de yer alan Malta Adası’nın tanıtım faaliyet ve projelerini yürüten “Visit Malta” Manchester United ile anlaşma imzaladı.

Malta, tanıtım atağını sürdürüyor. “Visit Malta” global ölçekte destinasyon tanıtım faaliyetlerini daha geniş kitlelere ulaştırmak adına İngiltere Premier Ligi takımlarından Manchester United ile bir anlaşma imzaladı.

Anlaşma kapsamında Malta Turizm Ofisi, Manchester United taraftarlarına özel cazip tatil imkanları sunacak.

“Visit Malta”nın tanıtım materyalleri, Manchester United’ın iç saha maçlarında, kulübün dijital pazarlama kanallarında, sosyal medya ve basılı medya mecralarında da yer alacak.

Malta’nın marka tanınırlığını artırmak için farklı kanal ve mecralarda tanıtım çalışmalarına ağırlık verdiklerini belirten Malta Turizm Bakanı Dr. Konrad Mizzi; yeni pazarlardan ve farklı ülkelerden turistleri çekmenin yanı sıra yurt dışından yabancı yatırımcıları da ülkeye çekmeyi hedefledikleri için böyle bir karar aldıklarını ifade etti.

Malta Turizm Bakanı Dr. Konrad Mizzi, bu ortaklık ile Malta’nın geleneksel turizm pazarı olan İngiltere’deki payını daha artırmalarının yanı sıra Manchester United’ın Avrupa ve Asya ülkelerinde de önemli takipçi ve hayran kitlesi olduğuna dikkat çekerek; bu nedenle Manchester United’ı tercih ettiklerini söyledi.