En güzel çocuk oteli

Last Updated on 11 Ekim 2019 by Yaşar Çelik

Hotels.com, 90’ların çocuklarının hayallerini süsleyen rüya odasında konaklamayı, gerçeğe dönüştüren yeni odasını görücüye çıkardı.

Oda bize, meçli saçları ve kareli gömlekleri getiren bir dönemin nostaljisini yaşatan bir gökkuşağı diyarı olarak da tanımlanabilir. Cafcaflı oda, 90’ların pop kültürünün ve tasarım ikonu Lisa Frank’ın tasarımlarından ilham alan göz alıcı unsurlarla parıldıyor.

Hotels.com Lisa Frank Odası, size geçmişe yolculuk yapmışsınız hissi veren ferah bir Barsala çatı katı. Rengiyle dikkat çeken gökkuşağı pencere dekorasyonu, ışıl ışıl yatak ve Instagram’a layık duvar resimleri ile odanın her detayı, konuklara bu canlı dünyanın perde arkası bir deneyimini yaşatmak için incelikle düşünüldü.

Hotels.com Başkanı Adam Jay odayla ilgili şu yorumda bulundu: “90’ların tüm parçalarını kucaklayan bir oda tasarlamak istedik ve hiçbir şey bu ikonik tasarımlar kadar çocukluğumuz diye bağırmıyor. Hotels.com, bu rüya odayı hayata geçirmekten ve seyahat tutkunlarına geçmişten tatlı bir esinti sunmaktan heyecan duyuyor.”

Kumaş saç bandınızı takın! Çünkü bu rüya oda, trend neon ışık armatürlerinden su altındaki bir yunus fantezi dünyasına dönüştürülen banyosuna kadar Instagram’da paylaşılabilir sayısız anlar yaratmak için özel olarak tasarlandı. Sadece sınırlı bir süre için hizmet verecek odada kalan 90’lar tutkunları, herkesin favorisi nostaljik atıştırmalıklarla dolu mini barı da (üstelik ücretsiz!) didikleyebilir.

Konuklar; desenli pelüş bornozlar, terlik setleri ve uyku maskeleri dahil 90’lar modasına uygun Hotels.com markalı otel ürünlerinde rahatlayarak kendilerini en iyi otel hayatının sundukları içinde şımartabilirler. Bu sınırlı sayıdaki üretim parçalar da pijama partisinin hiç bitmemesini isteyeceğinizi bildiğimizden, tabi ki giderken alıp götürmeniz için orada! Otelden çıkış yapmadan önce anılara son bir yolculuk yaparak neon jel kalem ile odanın konuk defterini imzalamayı da unutmayın!

Arkadaşlarınıza mesaj atın, çünkü bu oda ‘iyinin de ötesinde’!

Oda, resmi olarak 11 Ekim Cuma günü rezervasyona açılacak ve siz düşünene kadar hızla dolacak. Los Angeles merkezdeki Barsala dairesine rezervasyonunuzu yaptırmak için hotels.com/lisafrankflat sayfasını ziyaret edin.

Konaklamalar, 11 – 27 Ekim tarihleri arasında sadece Hotels.com üzerinden rezerve edilebilir.