TravelShop Turkey’den yeni bir ilk daha…

TravelShop Turkey'nin Genel Müdürü Murtaza Kalender
TravelShop Turkey Genel Müdürü Murtaza Kalender

Last Updated on 12 Ekim 2019 by Turizm Günlüğü

TravelShop Turkey, Ankara’da 14 – 17 Kasım 2019 tarihleri arasında düzenlenecek olan Travelexpo Ankara, TravelShop Turkey tarafından gerçekleştirilecek.

TravelShop Turkey başarılı çalışmalarına bir yenisini daha ekliyor. Ankara’da 14 – 17 Kasım 2019 tarihleri arasında düzenlenecek olan Travelexpo Ankara, TravelShop Turkey tarafından gerçekleştirilecek.

30’A YAKIN ÜLKEDEN 100’E YAKIN TUR OPERATÖRÜ

Daha önce yurt içi ve yurt dışında birçok turizm fuarının B2B görüşmelerini organize eden TravelShop Turkey CEO’su Murtaza Kalender’in konuya ilişkin yaptığı açıklamaya göre; bu sene Travelexpo Ankara 30’a yakın ülkeden 100’e yakın tur operatörü katılım gösterecek.

TRAVELSHOP TURKEY’DEN ANKARA’DA BİR İLK

Travelshop Turkey CEO’su Murtaza Kalender, Ankara’da ilk kez böyle bir etkinlik gerçekleştireceklerini ve Atis Fuarcılık ile işbirliği yaparak; TravelExpo Ankara’nın B2B ikili görüşmelerini düzenleyeceklerini söyledi.

TRAVELSHOP TURKEY’DEN YENİ SİSTEM

B2B görüşme sistemlerini geliştirdiklerini belirten Murtaza Kalender, sisteme giren her katılımcı ve buyer’ın ön randevu alabileceğini, karşılıklı olarak randevu verimliliğini puanlayabileceklerini, randevuya gelmeyenler için “randevuya gelmedi” butonu tıklandığında karşı tarafa bildirimde bulunabileceğini ifade etti.

DÜNYA ÇAPINDA EN İYİSİ

Travelshop Turkey tarafından geliştirilen bu sistemin, alanında dünya çapında en iyisi olduğunu belirten Kalender, sistem sayesinde hiçbir buyer’ın tatil amaçlı gelemeyeceğini ve iş geliştirmeye yönelik görüşmeler yapacağının teminatı olduğunu söyledi.

TRAVELSHOP TURKEY’İN 2020 ETKİNLİKLERİ

Bir sonraki etkinliklerinin 15 Kasım tarihinde, Kapadokya’da B2B Workshop etkinliği olacağını açıklayan Murtaza Kalender; 2020 yılında ise 11 Mart 2020 tarihinde dini temalı Holy Lands etkinliğini ve 13 Mayıs 2020 tarihinde yat turizmi için Fethiye’de B2B etkinliklerini düzenleyeceklerini sözlerine ekledi.