Ramada Kazdağları MICE acentalarını ağırladı

Last Updated on 5 Kasım 2019 by Yaşar Çelik

Kazdağları’nın eteklerinde yer alan 5 yıldızlı Ramada Resort Kazdağları Thermal & Spa, 1-3 Kasım 2019 tarihlerinde Türkiye’nin çeşitli şehirlerinden kültür ve MICE turizmi yapan acentelerin üst düzey yetkililerini ağırladı.

Otelin sponsorluğunda gerçekleşen Zeytin Hasadı etkinliğine toplam 65 acente yetkilisi katılım gösterdi.

Etkinlik sırasında Güre’nin üst kısmındaki zeytin tarlalarında zeytin toplayan acentecilere, kendi elleriyle topladıkları zeytinlerden üretilen zeytinyağları ikram edildi. Ayrıca zeytinyağı hakkında bilgilendirici bir sunum da yapılan ekibe akabinde Güre Köyü’nde oryantiring de yapıldı. Define avı olarak da bilinen oryantiring, Ramada Resort Kazdağları’nın Güre Köyü’nde haritalandırmasıyla bir köy macerası olarak gruplara sunuluyor.

Eğlenceli geçen günün ardından otelde verilen gala yemeğinde bir konuşma gerçekleştiren Ramada Resort’un Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Yağız Öngen, “Kazdagları’nda bugün yaptığımız Zeytin Hasadı, oryantiring, yürüyüş ve bir sürü daha farklı etkinlikle MICE turizmi yapıyoruz. Amacımız sürdürülebilir turizm yapmak, bu da ancak bulunduğunuz bölgeyle birlikte olur” dedi.