Dominik Cumhuriyeti, Travel Turkey İzmir Fuarı’nda

Last Updated on 4 Aralık 2019 by Yaşar Çelik

Dominik Cumhuriyeti Turizm Bakanlığı ve Dominik Cumhuriyeti Ankara Büyükelçiliği, 5 Aralık Perşembe günü Travel Turkey Turizm Fuarı kapsamında İzmir’de Türk acentelere Dominik Cumhuriyeti’nin destinasyonlarını tanıtacak. 

5 Aralık Perşembe günü Travel Turkey İzmir Turizm Fuarı’nda Dominik Cumhuriyeti Ulusal Turizm Örgütü ev sahipliğinde “Dominik Cumhuriyeti: 12 ay turizm yaşayan ideal destinasyon” Dominik Cumhuriyeti başlıklı tanıtım etkinliği düzenlenecek.

15:00 – 16:30 saatleri arasında Fuar İzmir (Gaziemir) B seminer salonunda gerçekleştirilecek olan tanıtım etkinliğine Dominik Cumhuriyeti Ulusal Turizm Örgütü, oteller ve DMC’ler konuşmacı olarak katılacak.

Etkinliğe danışmalık eden Ponderfair Turizm Danışmanlık Şirketi Kurucusu Ela Atakan, etkinliğe ilişkin şunları söyledi:

“İzmir’de yapılacak etkinlikliğe tüm TÜRSAB üyesi acenteler ve DMC’ler davetlidir. Dominik Cumhuriyeti’ni daha yakından tanıtılacağı İzmir’deki bu organizasyon ile Türk acentelere B2B görüşmeler yapabileceği bir ortamda yaratılmış olacak. Ayrıca acenta temsilcileri Dominik Cumhuriyeti ile ilgili görüş ve önerilerini en yetkili kişilere sunma imkanı da bulacaklar.”

Dominik Cumhuriyeti’nin güzelliklerini Türk acentalara tanıttılar