Ev yapımı burgerin yeni adresi ‘Frikadell’ Buyaka’da açıldı

Last Updated on 17 Aralık 2019 by Turizm Günlüğü

Eğlenceli burger markası Frikadell, son dönemde şehrin en çekici alışveriş merkezlerinden Buyaka’da açtığı ilk dükkanı ile İstanbulluları teknoloji ve lezzetle buluşturuyor. Frikadell şeflerinin sizler için hazırladığı, Aralık ayı boyunca size lezzet şöleni yaşatacak yeni yıl burgeri 2020 Frikout Burger’i denemeye hazır mısınız?

Lezzet peşinde en iyiyi arayanlar ile teknoloji severleri bir araya getiren yepyeni bir ev yapımı hamburger deneyimine ne dersiniz? Adını Almanca hamburger sözcüğünden alan Frikadell, tamamen yerli, taze malzemeler ve özel baharat karışımlarıyla ev yapımı burgerler hazırlıyor.

Menüsünde farklı damak tercihlerine uygun vejeteryan burger ve atıştırmalıkların yer aldığı Frikadell’de, ünlü İspanyol Şef Jaume Puigdongolas‘ın tarifini hazırladığı, daha önce hiç tatmadığınız lezzetlerde özel hamburger sosları ile menünüzü zenginleştirebilirsiniz.

Aralık ayı boyunca her cuma Frikadell’de sizi özel bir sürpriz ürün de bekliyor olacak. Yeni yılı karşılarken lezzetine ve iştah açıcı görüntüsüne dayanamayacağınız 2020 burgerini kaçırmamanızı tavsiye ederiz. Haydi #BurgerTogether

Kerten Hospitality’nin yiyecek ve içecek konsepti Frikadell, teknoloji odaklı bir gurme burger markası. Konsept hiçbir zaman taviz vermeyecek bileşenlere dayanıyor: Müşterilerine telefon uygulaması ve kiosklarda kendi burgerini yaratma imkanı sağlıyor. Farklı iç tasarımı olan Frikadell’de yerel kaynaklı taze ürünler ve özel baharatlar kullanılarak hazırlanan ev yapımı kaliteli burgerler, müşterilerinin damak tadını fethetmeyi bekliyor.