Tatilbudur’da yeni dönem

Last Updated on 17 Aralık 2019 by Turizm Günlüğü

Tatilbudur.com, 19 ülke ve 65 destinasyonda faaliyet gösteren MTS Globe ile güçlerini birleştirerek ortak bir girişim anlaşması imzaladı.

Tatilbudur.com 20 yılı aşkın bir süredir Türk turizmine verdiği hizmetlerin ve dijital turizmde gerçekleştirdiği projelerin yanı sıra, 19 ülke ve 65 destinasyonda faaliyet gösteren MTS Globe ile güçlerini birleştirerek ortak bir girişim anlaşması imzaladı. 17 Aralık tarihinde Ritz Carlton İstanbul’da düzenlenen basın toplantısında açıklanan Tatilbudur.com & MTS Globe iş birliği ile yeni bir dönemin başladığı duyuruldu.

INCOMING HİZMETİ VERECEK

Ülkemizin önde gelen tur operatörleri arasında yer alan Tatilbudur.com, 50 yılı aşkın süredir faaliyet gösteren, Avrupa’nın önde gelen bağımsız incoming acentesi ve otel sağlayıcısı MTS Globe ile birlikte incoming hizmeti vermeye başlayacağını duyurdu. Bu ortak girişimin ilk destinasyonu ise İstanbul oluyor.

ONUR OTRUŞ: YENİ İŞ BİRLİKLERİNİN BÜYÜK HEYECANI İÇİNDEYİZ

Basın toplantısında değerlendirmede bulunan Tatilbudur.com Genel Müdürü Onur Otruş, “1997 yılında turizm piyasasına yeni bir anlayış getirmek için çıktığımız bu yolda; hizmet anlayışının çıtasını yükseltmek, daha güvenli bir turizm sektörü yaratmak, yeniliklere açık ve fark yaratan bir firma olmayı ilke edindik. Şu an geldiğimiz noktada; sektöre yön veren, yüzlerce kişiyi istihdam eden, milyonlarca kişiye hizmet veren bir firma olmanın gururunu içindeyiz.” dedi.

Ayrıca MTS Globe ile yeni iş birliklerinin büyük heyecanı içinde olduklarını ve Tatilbudur.com’un renkli, dinamik ve eğlenceli yüzünü, MTS Globe ile beraber global platforma taşıyacaklarına yürekten inandıklarını ifade etti.

MÜNCİ KARAKAYA: ÖNEMLİ BİR İLKE İMZA ATTIK

MTS Globe Yönetim Kurulu Başkanı Münci Karakaya ise “Tatilbudur.com ile ortak girişim anlaşması imzalayarak Türkiye’de önemli bir ilke imza attık. Amacımız iki şirketin kesiştiği iş alanlarında sinerji üreterek bunu etkin bir şekilde kullanmak ve her iki firmanın da yeni iş alanları açmasına imkân sağlamaktır.” dedi.

30 MİLYON EURO’LUK HACİM ÜRETECEK

Bu iş birliği ile birinci safhada İstanbul otelleri ile başlayıp tüm Anadolu otel envanterini OTS Globe üzerinden dünyaya açmayı planlayan Tatilbudur.com, proje kapsamında toplam 1.000 otel envanteri ile 200 bin kişi sayısı ve 30 milyon Euro hacim üreterek Türk turizmine katma değer yaratmayı hedefliyor.