Tickets.com.tr yaptığı kampanyalarla 2019’a damgasını vurdu

tickets.com.tr
Seyahat acenteleri, ctn.tickets.com.tr ile kârlarını artırdı.

Last Updated on 2 Ocak 2020 by Yaşar Çelik

Çok kısa bir süre içerisinde seyahat acentelerinin ilgi odağı haline gelen Tickets.com.tr’nin Türk acentelere Tickets biletlerini satma imkanı veren ctn.tickets.com.tr uygulaması, 2019 yılında yaptığı kampanyalarla kullanıcılarına çok avantajlı fırsatlar sundu.

Avrupa’nın en büyük turistik internet ajanslarından Tickets Travel Network (TTN) holdingin bünyesinde yer alan ve dünyanın birçok ülkesine ekonomik uçak biletleri temin eden Tickets.com.tr, seyahat acentelerine özel olarak hizmet vermek amacıyla kurduğu ctn.tickets.com.tr platformu ile yaptığı kampanyalarla 2019’a damgasını vurdu.

Bir süre önce sisteminde güncelleme yaparak seyahat acentelerine daha avantajlı bilet satışı yapma imkanı sunan Ctn.tickets.com.tr, Ziraat Bankası ile işbirliği anlaşması çerçevesinde acentelere de avantajlı ödeme imkanları ve kampanyalarla destek oldu. Ziraat Bankası’nın gücünü arkasına alan Tickets.com.tr, ctn.tickets.com.tr üzerinden seyahat acentelerine avantajlı taksit imkanları gibi bazı yeni hizmetleri de hayata geçiriyor. İşbirliği anlaşması kapsamında Ziraat Bankası Bankkart sahipleri, Tickets.com.tr üzerinden yaptıkları uçak bileti alışverişlerinden 50 TL’den 200 TL’ye kadar indirim kazanabiliyor. Kampanya 29 Şubat 2020 tarihine kadar devam edecek. (Daha fazla bilgi için: Tickets.com.tr’den indirimli uçak bileti kampanyası)

Tickets.com.tr, Ziraat Bankası ile ortaklaşa indirim kampanyası düzenliyor.

Ctn.tickets.com.tr’nin avantajları

Ctn.tickets.com.tr platformunu kullanan seyahat acenteleri, Tickets’ın dünyanın dört bir yanındaki destinasyonlara sağladığı uçak biletlerini Türkiye’deki müşterilerine daha uygun fiyatlarla sunabiliyor. Sistemin ödeme olanakları, seyahat acentelerinin hizmetlerini kolaylaştırıyor. Acenteler, platform üzerinden kredi kartı ile sattıkları uçak biletlerinin ödemelerini doğrudan cari hesaplarına transfer edebiliyor.

SEYAHAT ACENTALARINA ÖZEL İNDİRİMLER SUNUYOR

Ayrıca, ctn.tickets.com.tr adresi üzerinden Türkiye’deki seyahat acentelerine özel indirimler ve bilet satışı oranlarına göre avantajlı promosyonlar sunuluyor. Uçak biletlerinde acentelere özel günlük indirimler de sağlanıyor. Ctn.tickets.com.tr ile seyahat acenteleri oldukça basit ve hızlı bir platforma entegre oluyor. Dünyaca ünlü internet seyahat ajansı Tickets’ın prestijini arkasına alan seyahat acenteleri, müşterilerine profesyonel hizmet, hedef kitlelerine güven veriyor.

Skyscanner uçuş arama motorunda bulunan platform, böylece Türkiye’deki uçak bileti taleplerine daha geniş bir yelpazede hizmet verebiliyor. Bu durum seyahat acentelerine de daha fazla yurtdışı uçak bileti sunmalarına olanak tanıyor.

Ctn.tickets.com.tr’nin seyahat acentelerine olan faydası

Platformu kullanan acenteler, müşterilerine uçak bileti satışlarında yüzde 10 ila yüzde 20 oranlarında kâr elde edebiliyor. Diğer sistemlerle karşılaştırıldığında daha uygun fiyata rotalar veya destinasyonlar sunan sistem, özellikle dış hat biletlerinde yüzde 20’ye varan kâr sağlayabiliyorlar.

ctn.tickets.com.tr’ye entegre olan seyahat acenteleri, uygun uçak bileti fiyatları ve avantajlı komisyon oranlarından oldukça memnun. Müşterilerine kaliteli ve profesyonel uçak bileti hizmeti sunmanın avantajlarını kullanabilen seyahat acenteleri, hizmet yelpazesini de genişletiyor.

ctn.tickets.com.tr, yeni yılda da hizmetlerini ve güncellemelerini seyahat acentelerinin ve son kullanıcıların ihtiyaçlarına göre geliştirmeye devam edecek. İşte sizin yapmanız gereken tek şey ctn.tickets.com.tr ve Tickets.com.tr’yi ziyaret etmek…