Aleyna Tilki bu sömestr tatilinde Elexus Hotel’de

Last Updated on 17 Ocak 2020 by Turizm Günlüğü

Kıbrıs’ın eşsiz doğası içinde bulunan Elexus Hotel, hem minik misafirlere hem de ailelere unutulmaz bir tatil vadediyor. Pop müziğinin gözde ismi Aleyna Tilki, yediden yetmişe herkese eğlenceli anlar yaşatmak için bu sömestr Elexus Hotel’de!

Konser etkinliklerinin yanı sıra çeşitli aktiviteler sunan Elexus Hotel, çocukların zihinsel ve bedensel gelişimleri için hem eğlenecekleri hem de öğrenecekleri workshop’lar ile ilgi odağı oluyor. Anne ve babalar Elexus Hotel’in huzur veren atmosferinde dinlenirken, çocuklar ise bowling ve oyun odası gibi farklı aktivitelerle eğlenceli saatler geçiriyor. Ek olarak dünya kültüründen farklı mutfaklara sahip olan otel, geniş lezzet yelpazesi ile eşsiz bir tatil deneyimi yaşatıyor.

Beraber keyifli vakit geçirerek güzel anılar biriktirmek isteyen ailelerin tercihi Elexus Hotel, sömestr tatiline özel sanat atölyeleri ve aktiviteler ile eğlenceli bir tatil sunuyor.

Elexus Hotel yılbaşı tatilinde pop müziğin efsane ismi Megastar Tarkan’ı ağırlamıştı. Haberi okumak için: Kıbrıs Elexus Hotel’de Megastar Tarkan rüzgarı

Detaylı bilgi ve rezervasyon için: +90 392 444 0 650