NBA maçları için cruise teklifi

Kruvaziyer Segmentinde Son Durum

Last Updated on 1 Nisan 2020 by Turizm Günlüğü

NBA takımlarından Chicago Bulls’un eski oyuncusu Jay Williams, NBA’de kalan maçların, cruise gemilerine kurulacak kortlarda oynanması teklifini yaptı. 

NBA, coronavirus salgını nedeniyle yarım kalırken, ligin geleceği tartışma konusu oldu. Lig yöneticileri çeşitli opsiyonları görüşürken, ligde bir dönem forma giyen Jay Williams’tan ilginç bir öneri geldi.

Spor yorumculuğu yapan Williams, “İki büyük cruise gemisi kiralanıp maçlar burada yapılabilir. Batı ve Doğu konferansları için ayrı ayrı iki gemi kiralanır, maçlar burada inşa edilecek bir kortta oynanır” ifadelerini kullandı.

“SAHİLE GİTMENİZE GEREK KALMAZ”

T24’ün haberine göre; organizasyonun bir tatil havasında geçebileceğini, oyuncuların eş ve çocuklarının da gemiye alınabileceğini kaydeden Williams, “Sahile gitmenize gerek kalmaz, organizasyon boyunca herkes gemide olur. Belki 40 gün sürer; belki daha fazla… Oyuncular ve aileleri böylece salgından izole olur. Bu şekilde doğrudan play-off’lar oynatılabilir. Her takıma hazırlanması için bir hafta süre de verilebilir. İki konferansın da şampiyonları finalde karşılaşır” açıklamalarında bulundu.