Bodrum da yazın ritmi Elani Beach & Restaurant’ta atacak

Last Updated on 30 Temmuz 2020 by Yaşar Çelik

Sianji Well-Being Resort Kaplıca Bodrum bünyesinde hizmet veren “Elani Beach & Restaurant”, tiyatro sahnelerinin sevilen ismi Metin Zakoğlu ile Cabaret Show’a bayramın ikinci gününde ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Elani Beach & Restaurant 1 Ağustos Cumartesi akşamı, misafirlerine kabare tadında eğlenceli bir bayram fırsatı sunuyor.

Bodrum’un masmavi suları, doğa ile uyum içinde kumsalı ve bitmeyen eğlencesi ile bayramda da yazın ritmi Elani Beach & Restaurant’ta atacak. Bayramın ikinci günü olan 1 Ağustos Cumartesi akşamı usta komedyen Metin Zakoğlu, içinden şarkılar geçen Cabaret Show’u ile mekanda sahne almaya hazırlanıyor.

Cabare Show’a Özel Bayram Menüsü

Elani Beach & Restaurant’ın bayram özel menüsündeki ara sıcaktan mezeye, ana yemekten tatlıya kadar her bir lezzet özenle hazırlanıyor. Misafirleri mezelerde acılı ezme, ferah bir tat yoğurtlu semizotu, yöreye ait köpoğlu, leziz baklagil imzası fava, kaşık salata; ara sıcak olarak da sıcacık avcı böreği bekliyor. Ana yemek olarak fırınlanmış dana antrikot konfit baby patates ve mantar sos ile tercihe sunulurken, levrek şahane köylü patates ve pesto sos ise bir bir diğer seçenek olarak menüde yer alıyor. Aynı zamanda dileyen yemeğin yanında iki kadeh içecek ile yemeklerin tadını keyifle çıkarabiliyor. Ardından bayram baklavasız olmaz diyenler için fıstıklı baklava ve yazın sıcağına inat serinleten leziz dondurma ile tatlı kapanış yapılıyor. Bu eşsiz lezzetleri tatmak isteyenler için kişi başı ücret 250 TL iken, sadece bir kadeh içecek içerek gösteriye katılmak isteyenler için kişi başı ücret 100 TL.

Elani Beach & Restaurant

Sianji Well-Being Resort Kaplıca Bodrum’un plaj kısmında bulunan Elani Beach & Restaurant, güldürü performansı ve geceye özel gurme lezzetlerin yer aldığı menüsü ile misafirlere unutulmaz bir bayram eğlencesi yaşatmaya hazırlanıyor.