IADWP’nin Asya ve Avrupa destinasyonları Türkiye’den yönetilecek

TravelShop Turkey
TravelShop Turkey Genel Müdürü Murtaza Kalender

Last Updated on 17 Ağustos 2020 by Turizm Günlüğü

Uluslararası Düğün Profesyonelleri Derneği (IADWP)’nin Avrupa ve Asya’dan sorumlu tek yetkilisi, Travelshop Turkey Genel Müdürü Murtaza Kalender oldu.

Dünya çapında, yaklaşık 200 milyar dolarlık düğün bütçesi olan global ölçekteki düğün planlayıcılarının Avrupa ve Asya’dan sorumlu tek yetkilisi olarak turizmci Murtaza Kalender atandı!

Konuyla ilgili olarak Murtaza Kalender şu açıklamalarda bulundu:

“Öncelikle, beni bu göreve layık gören IADWP Yönetim Kurulu Başkanı, Kitzia Morales’e teşekkür ederim. Bu görevde, ülkemizi ve Turizm camiamızı en iyi şekilde temsil ederek, 200 milyar dolara yakın bütçesi olan Destinasyon Düğünleri sektöründen Türkiye’nin de hak ettiği payı alması için elimden gelen tüm çabayı sarf edeceğim.”

Türkiye’nin ideal bir düğün destinasyonu olduğunu belirten Murtaza Kalender, buna rağmen, bu pastadan yeteri kadar pay almadığını düşündüğünü belirtti.

Murtaza Kalender açıklamalarını şu sözlerle sürdürdü:

Benim görevimin kapsamı sadece Türkiye’den ibaret olmayıp hem Asya hem de Avrupa kıtalarından sorumluyum. Her ülkede yeni bölge sorumluları atayarak IADWP’nin gelişimine katkıda bulunmayı hedefliyorum. 2021’de IADWP’nin yıllık etkinliğini Türkiye’de yapmayı planlıyoruz ve bu yönde çalışmalarımız devam etmektedir. Beni destekleyen tüm meslektaşlarıma saygı ve sevgilerimi iletiyorum.