Kyäni HL5 kollajen Türkiye’de

KYÄNİ HL5 kollajen Türkiye’de…
KYÄNİ HL5 kollajen Türkiye’de…

Last Updated on 21 Ağustos 2020 by Yaşar Çelik

Kyäni’nin sağlık ve zindeliğe destek için ürettiği, beklenen yeni ürünü HL5, artık Türkiye’de.

Doğal kaynaklardan üretilmiş, maksimum bioyararlanım için hidrolize formda sunulan HL5, aktif ve sağlıklı bir yaşam tarzı için gereken protein ihtiyacını karşılamaya destek olan bir kollajen.

Vücutta bulunan en yaygın protein olan kollajen

Protein, vücuttaki en önemli yapı taşlarından biri. Kolay sindirilebilir proteinler ise, yaş aldıkça sağlığımızı korumak için daha da önemli hale geliyor. Vücutta bulunan en yaygın protein olan kollajen, ciltte, kemiklerde, kaslarda, deride, saçlarda, tırnaklarda, eklemlerde ve tendonlarda bulunan temel bir protein.

Amerika’lı sağlıklı yaşam firması Kyäni’nin yeni ürünü HL5, cildin zaman içinde kaybetmekte olduğu elastikiyetini yeniden kazanmasına yardımcı olarak güzelliğinize güzellik katarken, aynı zamanda saçlarınızın, tırnaklarınızın, eklem ve kaslarınınızın güçlenmesine, hücrelerin tazelenmesine yardımcı olan bir kolajen.

Kyäni HL5’in en önemli özelliklerinden biri, kollajeni hidrolize formda sunması, düşük molekül ağırlığına sahip olması ve içeriğine eklenmiş olan prebiyotikler. Bu özellikleri sayesinde, vücutta çok daha kolay emilip, sağlıklı bir sindirim sistemine sahip olmaya destek olurken, ideal kiloda kalmaya da destek olarak maksimum faydayı sağlıyor.

İçime hazır ve tekli paketleriyle doz ayarlaması çok pratik olan Kyäni HL5, narenciye tadıyla bir o kadar da lezzetli. Şeker, GDO, gluten, süt ürünü ve yapay tatlandırıcı içermeyen doğal içeriklerle dizayn edilmiş olan HL5’in lezzetindeki tat ise stevia yaprağı tozundan geliyor.

Kyäni HL5 Kollajen sizlere daha sağlıklı, daha genç, daha dinamik bir yaşam için gerekli desteği sunuyor…