Tourism Diary 2. Sayısı hazırlıkları başladı

Tourism Diary bir Turizm Günlüğü dergisidir.

Last Updated on 7 Mart 2022 by Yaşar Çelik

Türkiye’nin turizm hareketliliğine katkıda bulunmak amacıyla yayın hayatına giren Tourism Diary dergisinde ikinci sayı heyecanı başladı. Turizm dergileri.

Yerli-yabancı turistlere rehber olmak için okurlarıyla buluşmaya hazırlanan Turizm Dergisi Tourism Diary, Eylül-Ekim-Kasım aylarını kapsayan ikinci sayısında mevsim geçişlerinin en güzeli olan sonbaharda gezilebilecek en iyi rotalardan yılbaşı ve noel için gezi planı yapan seyahatseverlere kadar her şeyi düşündü.

#TGilekeşfet ‘meye meraklı okurları için güncel ve eğlenceli turizm dünyasından en yeni gelişmeleri mercek altına alan TD MAG, bu sayısında kamp ve gastronomi müdavimlerine de çok özel önerilerle gelmeye hazırlanıyor.

Tourism Diary Dergisi’ne dijital platformlardan Turkcell Dergilik Tourism Diary Mag 1 Sayı , magzter.com/Tourism-Diary ve dijitalbasin.com/Tourism-Diary üzerinden erişebilirsiniz. Turizm dergileri.

Tourism Diary - turizm dergisi

 

 

Bilinmeyen ve az bilinen yerleri #TGilekeşfet mottosuyla sunan Turizm Günlüğü, seyahat teknolojileri alanındaki son gelişmeleri, Türkiye ve dünya turizmde öne çıkan seyahat trendlerini okuyucuları ile paylaşan Tourism Diary Dergisi ile Türkiye’nin yurt içi ve yurt dışı turizm hareketliliğine katkıda bulunmaya devam ediyor. Siz de 2. Sayımızda haber ve reklam ile yer almak istiyorsanız iletisim@turizmgunlugu.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.

İkinci sayımızı okumak için tıklayın: Tourism Diary02