Rusya’da Mısır tatil fiyatları ne olacak?

Mısır'dan Yeni Destinasyonlar

Last Updated on 22 Ekim 2021 by Turizm Günlüğü

9 Kasım’da charter programlarının başlatılmasından sonra Rusya’da, Mısır tatil fiyatları ne olacak?

9 Kasım’da charter programlarının başlatılmasından sonra Şarm El Şeyh’e yapılan turların fiyatı, iki kişilik 63 bin Ruble’den, Hurgada’ya da 80 bin Ruble’den başlayacağı belirtiliyor. Bu değerler, Türkiye fiyatlarına çok yakın.

Tur operatörlerinin Interfax Haber Ajansı’na verdiği demeçte, 9 Kasım’da charter programlarının başlatılmasından sonra Şarm El Şeyh’e yapılan turların fiyatı iki kişilik 63 bin Ruble’den Hurgada’ya ise 80 bin Ruble’den başlayacak.

Tur operatörleri, Moskova ve bölgelerden yapılan uçuşlarla Hurgada ve Şarm El Şeyh’e charter programları oluşturmaya başladı.

Kızıldeniz tatil beldelerinde TezTour, Coral Travel gibi operatörler, Moskova’dan kalkan uçaklarla, Hurgada’ya haftalık tur fiyatları 2 kişilik 80 bin Ruble’den ve Şarm El Şeyh’te 63 bin Ruble’den başlıyor.

Bu arada Rusya Federal İstatistik Servisi – Rosstat’a göre halen Rusya’da ortalama tatil fiyatları; Türkiye için 35 – 40 bin, İspanya için 55 – 56 bin, Yunanistan için 48 – 50 bin ve Fransa için 69 – 70 bin Ruble aralığında. (Turizmdatabank)