EasyJet 2023 yaz programını satışa sundu

Turizm Merkezlerimizdeki Havalimanları

Last Updated on 18 Kasım 2021 by Turizm Günlüğü

EasyJet Holidays, 2023 yaz sezonu programını satışa sundu. EasyJet Holidays, 50’den fazla destinasyonda tatil imkanı sunuyor. Listede Türkiye’de yer aldı.

İngiliz tur operatörü EasyJet Holidays, 2023 yaz sezonu programını satışa sundu. Buna göre İngiliz tatilciler, 2023 yılının Ekim ayının sonuna kadar yapmayı planladıkları tatilleri için rezervasyonlarını gerçekleştirebilecek.

EasyJet Holidays’in 2023 yaz sezonu programı kapsamında Kanarya Adaları, Balear Adaları, Türkiye ve Yunanistan gibi destinasyonlar öne çıkıyor.

2023 yaz programı kapsamında ilk etapta Birleşik Krallık’taki sekiz havalimanından düzenlenecek uçuşlar için 1 milyonun üzerinde uçak koltuğu sadece acentalar için satışa sunulacak.

easyJet Holidays Ticari Direktörü Paul Bixby, “Pek çok İngiliz’in” pandemi nedeniyle yaz tatillerini ertelediğini ve kış dönemi yaklaşırken insanların “güneş ışığını dört gözle beklediğini” belirtti.

Paul Bixby, “Çok çeşitli tatil seçeneklerimiz var. Çocuklu aileler için binlerce çocuk yeri satın aldık çünkü özellikle ailelerin iyi bir tatil arayışında olduklarını biliyoruz” ifadesini sözlerine ekledi.