Antalya’da kiralık havuzlu villa tatili için ipuçları

Last Updated on 6 Haziran 2022 by Yaşar Çelik

Coronavirus pandemisiyle birlikte popüler hale gelen bungalow ve kiralık villa konaklamaları tatil tutkunlarının adresi olmaya devam ediyor. Bu yıl sezonun açılmasıyla birlikte bungalow ve kiralık villa arayışına girenlerin yeni adresi Bungalov.com.tr oluyor. Antalya kiralık villa.

Erken rezervasyon fırsatlarından yararlanın

Özellikle erken rezervasyon fırsatlarıyla öne çıkan Bungalov.com.tr’de bu yaz tatilini Antalya’da geçirmek isteyenler için birbirinden güzel Antalya kiralık villalar bulunuyor. En uygun Antalya otelleri için de Bungalov.com.tr yi ziyaret edebilirsiniz.  Bungalov.com.tr’de içerisinde kiralayacağınız villaları haftalık ya da aylık olarak kiralayabilirsiniz. Bir haftalık villa kiralayarak Antalya’nın en gözde tatil beldelerinden olan Kaş ve Kalkan’da ya da Fethiye’de sevdiklerinizle hem lüks ve konforlu hem de ekonomik bir tatil yapma fırsatı yakalayabilirsiniz. Ayrıca aylık villa kiralama yöntemi ile tatilinizi çok daha ekonomik hale getirmeniz de mümkün. Bungalov.com.tr’nin sunduğu kaliteli ve güvenli hizmetiyle Kaş, Kalkan, Fethiye gibi popüler villa tatili rotalarında bütçenize uygun lüks, şık ve konforlu bir tatil fırsatı yakalayabilirsiniz. Gönlünüze göre villayı hemen kiralamak için bungalov.com.tr‘yi ziyaret edin. Fethiye otelleri için tıklayın. Antalya kiralık villa.

Okuma önerisi: Türkiye’nin en güzel 10 bungalov oteli

TÜRSAB belgeli, güvenilir ve kaliteli hizmet

Bungalov.com.tr bir konaklama rezervasyon sitesidir. TÜRSAB belgeli bir seyahat acentesi olan bungalov.com.tr müşterilerine güvenilir ve kaliteli hizmet vermektedir. Site içerisinde yer alan her konaklama tesisi detaylı olarak açıklanır ve müşteriye her türlü bilgi görsellerle birlikte verilir. Villa içerisindeki oda sayısı, havuz, bahçe, jakuzi, sauna gibi villanın sahip olduğu her türlü bilgi detaylı olarak yer alır. Hem yazlık hem de kışlık villa seçenekleri sayesinde yılın dört mevsimi tatil yapma fırsatını ayağınıza getirir. Özellikle kış aylarında yapacağınız villa tatilinizde villalarda şömine, alttan ısıtmalı ya da kapalı havuz seçenekleri yer alır.

Okuma önerisi: Instagram’da sahte bungalov hesaplarına dikkat!

Farklı kiralık villa seçenekleri

Tatilinizde deniz, kum ve güneşten vazgeçemeyenlerdenseniz bölgede yer alan denize yakın yerlerde villanızı kiralayabilirsiniz. Kültürel ve tarihi mekanları keşfetmek ya da doğa ile baş başa, yeşilin bin bir tonuyla buluşmak isterseniz yine Antalya’nın Kalkan ve Kaş beldelerinde ya da Fethiye’de kiralık villa seçeneklerini değerlendirebilirsiniz. Gözlerden uzak size özel alanlar sunan villalarda kalırken, sadece size özel havuzun ve bahçenin tadını çıkarabilirsiniz. Antalya kiralık villa.

Korunaklı, havuzlu, muhafazakar koşullara uygun, ısıtmalı havuzlu, çocuk havuzlu, deniz manzaralı, balayı için jakuzili villalar, arkadaş gruplarına özel, lüks villalar ve balayı villaları bu yaz sizi bekliyor.

Kiralık villa tatilinin püf noktaları
  • Villa tatilinde ilk önce konaklayacağınız bölgeye karar vermekle işe başlayın.
  • Daha sonra hangi tarihlerde, kaç kişilik bir villaya ihtiyacınız olduğunu belirleyin.
  • Denize yakın villa, deniz ve doğa manzaralı villalar, muhafazakar villalar, jakuzili balayı villası gibi daha birçok seçenek arasından size uygun olan villa özelliklerini seçin.
  • Tarih seçiminizi yaptıktan sonra bungalov.com.tr ile iletişime geçebilir veya web sitesi üzerinden beğendiğiniz villa için rezervasyon oluşturabilirsiniz.
Villa kiralama hakkında bilmek isteyeceğiniz her şey
  • Villa kiralama; kısa veya uzun vade için tam döşeli bir villayı kiralama anlamına gelmektedir.
  • Önceleri şehirden uzak, yazlık beldelerde (özellikle Akdeniz coğrafyasında) deniz kenarında lüks ve müstakil evleri tanımlayan villa, sonrasında farklı coğrafyalarda ve kışın da konaklanabilecek müstakil evleri kapsamaya başlamıştır.
  • Villaları apartman dairelerinden, dubleks veya tripleks dairelerden ayıran en büyük özellik, müstakil geniş bir arazi üzerinde kurulmuş olmalarıdır.
  • Sınıflandırma konusunda ise en genel haliyle ‘yazlık villalar ve kışın konaklamaya uygun villalar’ şeklinde olmaktadır.
  • Ama tabii özel havuzlu villalardan, bahçeli villalara, şömineli villalardan denize yakın villalara kadar sayısız seçenek değerlendirilebilir.
  • Türkiye’de denize yakın, doğayla iç içe tatil arayışına yanıt veren göl kıyısında veya orman içinde bulunan birçok villa, görücüye sunuluyor. Yazlık villa kiralamak isteyenler için Türkiye’de en sık tercih edilen bölgelerin başında Fethiye, Marmaris, Bodrum, Kaş, Kalkan, Faralya geliyor.
Villa kiralarken nelere dikkat edilmeli?
  • Nasıl bir villada kalmak istediğinize karar vererek kullanmayacağınız özelliklere sahip bir villadan kaçınmak faydalı olacaktır.
  • Acenteyle veya doğrudan ev sahibi ile bir kira sözleşmesi yaparak kiraya neler dahil yazıya dökmekte yarar var. Villa depozitosu ödeyecekseniz depozito miktarı, kira kaç TL, faturaların kiraya dahil mi gibi detayları yasal olarak imza altına almalısınız.
  • Villanın temizlenme konusu ve varsa havuz bakımı ve bahçe bakımı konularını da mutlaka netleştirin.
  • Villa bir site içerisinde mi, site güvenliği veya özel güvenlik var mı? Villaya dışarıdan misafir kabul edilebiliyor mu? Villaya evcil hayvan kabul ediliyor mu, kaç kg ağırlığındaki evcil hayvanlara müsaade ediliyor gibi bilgileri sizinle paylaşmalarını isteyin.