Beykent öğrencileri kariyer etkinliğinde BookingAgora ve havayolları yöneticileri ile buluştu

BookingAgora tarafından düzenlenen öğrenci-sektör buluşması Beykent Üniversitesi’nde gerçekleşti.

Last Updated on 25 Mayıs 2022 by Yaşar Çelik

B2B online seyahat ürün tedarikçisi BookingAgora, Beykent Üniversitesi öğrencilerini havacılık sektörünün önemli havayolu yöneticileriyle buluşturdu.

BookingAgora tarafından düzenlenen öğrenci-sektör buluşması 12 Mayıs 2022 tarihinde Beykent Üniversitesi Hadımköy Yerleşkesi Aşçılık Pastane Mutfağı’nda gerçekleşti. Etkinlik kapsamında, üniversite öğrencileriyle iş imkanı ve geleceğe yönelik vizyon geliştirme konuşuldu. Havayolu şirketlerinin üst düzey yöneticileri, öğrencilere havacılık sektörü ile ilgili gelişmeleri anlatıp, iş ve staj olanakları hakkında bilgiler verdi.

Turizm ve havayollarının profesyonelleri Beykent mutfağında!

Turizm ve havayollarının profesyonelleri Beykent mutfağında!

Saat 10.00’da başlayan etkinliğe KoreanAir Genel Müdürü Erdal Yazıcı, Emirates Havayolu Satış Yöneticisi Elvin Ersan, Buğra Kaya, Oğuz Kaan Demirer, EgyptAir Satış Müdürü Berna Turan, MEA Airlines Genel Müdürü Nesrin Sander, OmanAir Genel Müdürü Eda Büyükakkaş, Makbule Boz, Gözen GSA (Air Canada – Air Lot Polish-Gulf Air) Satış Müdürü Müveddet Utku, Burak Gençalioğlu, Burak Bıçak ve Doğukan Gener, Aegean Airlines (American Airlines – Qantas – Srilankan Airlines) Ülke Müdürü Mirey Göldağ, Aviareps GSA(Azerbaijan Airlines – Airserbia) Genel Müdürü Aslı Erkan, AirAstana Satış ve Pazarlama Müdürü Selçuk Demir, Lufthansa – Swissair – Austrian Airlines – Brussels Air Satış Müdürü Şenol Biryıldız, TÜRSAB Avrupa BTK Başkanı Yıldırım Taş, Ekar Global Rent a Car İstanbul Müdürü Fatih Yıldız ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Gastronomi bölümü öğrencileriyle pizza yapımı.

Havacılık sektörü gelecek vadediyor

Etkinlikte ilk önce gastronomi bölümü öğrencileriyle pizza yapımı gerçekleştirildi. Daha sonra havacılık ve turizm bölümü öğrencileri ile bir araya gelindi. Havayolu şirketlerinin önemli temsilcileriyle buluşan öğrencilerle sektör hakkında bilgi alışverişi yapıldı.

Sektör temsilcileri gastronomi öğrencileriyle pizza yaptı.

İş dünyasının desteği öğrencilere güven veriyor

BookingAgora Kurucu Ortaklarından Murat Kahraman ve Kadri Ciga ise etkinliğe ilişkin şunları söyledi:

“Bu tarz etkinliklerde gençlerimizi mezun olmadan önce havacılık sektörünün öncü firmalarıyla bir araya getirip vizyon oluşturmayı amaçlıyoruz. Gerçekleştirdiğimiz bu etkinlikte de gençler gelecekleri için yön çizme konusunda sektör temsilcilerinden bilgiler aldı. Üniversitelerde yapılan öğrenci-sektör buluşması etkinlikleri bizim için son derece önemli. Bu nedenle mümkün olduğunca bu tarz etkinliklere imza atmaya devam edeceğiz.”