Ters köşe görünümleriyle 2022 makyaj trendleri

2022 makyaj trendleri
2022 makyaj trendleri

Last Updated on 28 Mayıs 2022 by Yaşar Çelik

Bu yılın güzellik radarında; kült kırmızılar, neon renkler, pigmentler, taşlar, doğal ten, oyunbaz dokunuşlar var! 2022’nin öne çıkan makyaj trendleri güzelliğinizin başrolü olmaya geliyor. 2022 makyaj trendleri.

2022 makyaj trendleri: Grafik Eyeliner

Hasretle beklediğimiz yaz günleri geldi çattı. Pandeminin getirdiği zorunlu maske uygulaması da kontrollü bir şekilde kalkarken bedenimizde de özgürlüğü kutlamanın vakti geldi. Makyaj uzmanlarına göre, bu yıl doğal ve ışıltılı bir görünüm sağlayan makyaj seçenekleri, rağbet gören trendler arasında başı çekiyor. Parıltılı dudaklar, cesur göz ve minimalist yüz makyajları güzellik radarına takılanlar arasında.

Maskeler altında yoğun gözler ve nude uygulamalar popülerliğini yitirerek yerini daha renkli ve farklı uygulamalara bırakıyor. Sadelik ve doğallığın getirdiği ince ten makyajının yanında ışıltılı tonlar, mavi farlar ve kırmızı rujlar rağbet görmeye başladı bile! Benimde fazlasıyla beğendiğim ve fırsat buldukça uyguladığım grafik eyeliner tekniği çoktan gözlerdeki yerini aldı.

Peki tüm bu trendleri kısa kısa bir araya getirsek ve bu yaz favoriniz olacak uygulamayı birlikte keşfetsek? İşte 2022’nin öne çıkan makyaj trendleri: (Sizin seçiminiz hangisi? Yorumlarda yazmayı unutmayın. (: )

1. Trend alarmı

Dudaklarda bu yıl güzellik tahtına, kült kırmızı rujlar ve göz kamaştıran lip gloss’lar geçiyor.

2. Yüksek ışıltılar

Simli, parlak, metalik farlar, renkli rimeller ve göz kalemleri, pigmentler, taşlar, buğulu ya da neon eyeliner’lar… İçinizdeki sanatçıyı gözlerinize yansıtın! 2022 makyaj trendleri.

3. Zirvenin sahibi

Brow soap’larla harmanlanan oyunbaz dokunuşlar kaşları zirveye taşıyor.

4. İddialı tavırlar

Keskin gölgelerle belirlenmiş elmacık kemikleri likit allıklarla bütünleşiyor.

5. Ultra doğal

İnce renkli nemlendiriciler ile ‘yokmuş gibi makyaj’ akımını kucaklayın.

Lüks otel deneyiminiz için seyahat stili önerilerimizi görmek isterseniz Tourism Diary MAG’in 4. Sayısına göz atabilirsiniz. Turkcell Dergilik: Tourism Diary Mag 4 Sayı

#TDMAG tüm sayıları için tıklayın: Dergiler