Antalya’nın en beğenilen otelleri

Antalya otelleri
Blue Waters Club

Last Updated on 28 Mayıs 2022 by Yaşar Çelik

Otel değerlendirme ve rezervasyon platformu HolidayCheck’in 2021 yılında yaptığı ankette verilen 360 bin oy dünya genelindeki en beğenilen otelleri belirledi. İşte o Antalya otelleri…

2022 HolidayCheck Special Award ödülüne layık görülen oteller tamamen misafir değerlendirilmeleri üzerinden sıralandı. 1 Aralık 2020 ve 30 Kasım 2021 tarihleri arasında yapılan tatillerin en az 25 anket değerlendirilmesi üzerinden yapılan sıralamada Antalya otelleri içerisinde TUI Blue Palm Garden yüzde 99 memnuniyet puanlaması ile ilk sırayı aldı. İkinci sırayı Side Blue Waters Club takip ederken, üçüncülüğü Kemer bölgesindeki Robinson Club Çamyuva elde etti.

Antalya hakkında daha fazla bilgi için Tourism Diary Mag Antalya sayımızı okuyabilirsiniz.

İşte en beğenilen o Antalya otelleri:
TUI BLUE Palm Garden

TUI Blue Palm Garden

Otel, Türk Rivierası’ndaki popüler tatil bölgesi Side Manavgat’ta yer alıyor. Kum ve çakıllı plajı, doğrudan yemyeşil otel kompleksine kadar uzanıyor. Palmiye ağaçlarıyla çevrili bungalov kompleksi, kaydıraklı geniş havuz alanıyla ilham veriyor. TUI Blue Palm Garden, burada her şey dahil tatilin keyfini çıkaran aileler için bir cennet. Her yaştan çocuk, genç ve yetişkinler çeşitli boş zaman etkinlikleri ile eğlencenin sınırlarını zorluyor. Huzurun tadını çıkarabileceğiniz ve sıcak mermer platformda günlük hayatın stresini geride bırakabileceğiniz BLUE® Spa sizi bekliyor. Renkli gece hayatı arayanlar düzenlenen hafif akşam eğlencelerine katılabilirler. Gece kuşları ise plaj partilerine bayılacak. Seçilmiş gruplar ve canlı performanslar, otel arazisindeki uygun yerlerde gerçekleşiyor.

Turkcell Dergilik: Tourism Diary Mag 5. Sayı

Blue Waters Club

Blue Waters Club

Akdeniz’in mavisi ve yeşilinin kucaklaştığı eşsiz bir doğal ortamda konumlanmış olan Blue Waters Club, 671 oda kapasitesi ile değişik zevk ve yaşam tarzına sahip herkese hitap edebilecek çok özel ve alternatifli konaklama imkanları sunuyor. Yaşam tarzınızı tercihinize yansıtabileceğiniz konforlu odalarda unutulmaz bir tatil keyfi sizleri bekliyor. 250 bin metrekarelik alan üzerinde yerleşmiş bulunan ve Antik Side’ye 5 kilometre, Antalya havaalanına 65 km uzaklıkta bulunan bu yeryüzü cenneti keşfedilmeye değer! Aradığınız farklı, canlı, dinamik, alışılmışın dışında unutulmaz bir tatil ise, Blue Waters Club küçükten büyüğe herkes için mükemmel bir seçim…

#TDMAG tüm sayıları için tıklayın: Dergiler

Robinson Çamyuva

Robinson Club Çamyuva

Aksiyon tutkunuysanız, spor, gösteri ve gece hayatının mükemmel karışımını arıyorsanız, o zaman burada, Robinson’un en büyük açık hava sporları ve tam donanımlı geniş, doğal kulüp alanlarında; doğru yerdesiniz. Robinson Club Çamyuva’da kapsamlı WellFit teklifleri ve sayısız su sporları olanaklarının yanı sıra unutulmaz partiler ve zengin bir eğlence programı sizi bekliyor. Burada geceyi gündüze çevirebilirsiniz. Efsanevi Beyaz Gece etkinliği, sonsuza kadar hatırlayacağınız bir deneyim olacak. Dört restoran, dört bar alanı ile en leziz sunumlar sizin için hazır.