TD MAG “Antalya” 5. Sayısıyla Dergilik’te yayında

Tourism Diary Mag - Antalya gezi rehberi
Tourism Diary 5. Sayısı Çıktı! - Kapsamlı bir Antalya gezi rehberi sizi bekliyor.

Last Updated on 28 Mayıs 2022 by Yaşar Çelik

Tourism Diary MAG, Antalya hakkında her şeyi anlattığı 5. sayısı ile Turkcell Dergilik’te okuyucularıyla buluştu. İşte Antalya gezi rehberi sayısı.

TD MAG’in ikinci teması: Şehirler

Antalya’yı her açıdan ele alan dergide Melih Daşgın ile gizli kalmış bir cenneti gün yüzüne çıkarıyor, Antalya’nın antik kent & müze rehberini Sahra Gülal ile keşfediyoruz. Yeni nesil sosyal seyahat ağı Travelinsightpedia’nın yazarları, Akdeniz’in görünmeyen tarafı Patara Antik Kenti’ni ve Kral Havuzu’nu sizler için anlatıyor. Mustafa Oğuz, şehrin kendine has lezzetlerini ve mekan önerilerini sıralıyor. Zihni Bilir ve Tansu Elif Dinç ile bereketli toprakların coğrafi işaret alan 7 ürününü inceliyoruz.

5N ile Antalya

Merak uyandıran şehir efsanelerinden, renkli gece hayatına, popüler festivallerden yapılacaklar listesine kadar Antalya ile ilgili aradığınız her şey arşiv niteliğindeki bu sayıda!

Tourism Diary Mag Antalya Gezi Rehberi
Tourism Diary Mag Antalya Gezi Rehberi

Turkcell Dergilik’teyiz!

Geçtiğimiz yıl yayın hayatına başlayan TD MAG şimdi de dijital dergi platformlarında ve Dergilik uygulamasında. Tourism Diary MAG’i hemen şimdi iOS ve android cihazlarda Dergilik uygulamasından ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Turkcell Dergilik: Tourism Diary Mag 5. Sayı
Magzter: magzter.com/Tourism-Diary
Dijital Basın: dijitalbasin.com/Tourism-Diary
turizmgunlugu.com: Dergiler

Keyifli içeriğimizi ve seyahate dair gelişmeleri @turizmgunlugu Instagram hesabından takip edebilir, tüm sayılarımıza linklerden ulaşabilirsiniz. Antalya gezi rehberi.

Önümüzdeki sayıda İstanbul’u keşfediyoruz

TD MAG’in gelecek İstanbul sayısında (Eylül-Ekim-Kasım 2022) yer almasını istediğiniz haber ve reklam isteklerinizi iletisim@turizmgunlugu.com adresine iletebilirsiniz.