Museum of Selfies İstanbul gezi rehberi

Museum of Selfies

Last Updated on 11 Ağustos 2022 by Yaşar Çelik

Gideceğim yerde birçok eğlenceli dakikalar geçireyim diyorsanız bu müze tam size göre! Yurtdışında oldukça popüler olan Museum of Selfies, İstanbul’da da ziyaretçilerini bekliyor.

Yeni nesil yeni bir dünya yaratma yolunda oldukça hızlı ilerliyor. Özgünlüğün değerinin oldukça arttığı bu dönemlerde saatlerce paylaşımınıza baktıracak içeriği eğlecenin tadını çıkararak üretebilirsiniz.

Pandemi döneminde iç ve dış yenilemeye giden Trump Alışveriş Merkezi, çocuk katının bir bölümünü müzeye ev sahipliği yapması için ayırdı. Sosyal medyada sık sık gördüğümüz renkli arka planlara ve konsept odalara sahip olan Museum of Selfies, kendisini interaktif eğlence müzesi olarak tanımlıyor. Sosyal medyayı aktif olarak kullanan kişilerdenseniz en çok etkileşim alacak olan selfieyi siz çekebilirsiniz.

Museum of Selfies

“Sadece hayalini kurabildiğiniz mekanlarda akıllara durgunluk veren fotoğraflarınızı çekin” mottosu ile ziyaretçilerine kapıları açık olan müzede, Game of Thrones tahtının keyfini çıkardıktan sonra  Leonardo da Vinci’nin en bilinen eserlerinden Mona Lisa’nın önünde selfie çekilebilirsiniz. Daha farklı konsept ile eğlence isteyenler dünyaya ters bakarak eğlencenin tadını çıkarabilir.

Museum of Selfies

“Hiç emoji havuzu olur mu?” diye düşünmeyin. Bu müzede her şey mümkün. Hatta bu büyük emoji havuzunda eğlendikten sonra altın banyosuna geçebilirsiniz. Bu konsept odalarda bir yandan eğlenirken bir yandan da patlayan flaşlara poz vermeyi eksik etmeyeceksiniz. Kulağa çılgınca gelse de müzede bu aktiviteleri yaparak vakit geçirmek mümkün.

Museum of Selfies, ziyaretçilerine selfie tarihini ve kültürünü keşfetme vaadi taşırken aynı zamanda da yıllık 50 bin kişinin ziyaret etmesini hedefliyor.

GİRİŞ ÜCRETİ NE KADAR?

Müzenin giriş ücreti yaş aralığına göre değişiklik gösteriyor.

  • 0-4 Yaş : Ücretsiz
  • 5-14 Yaş : 35 TL
  • Öğrenci : 35 TL
  • Yetişkin : 55 TL
  • 3’lü Aile Paketi : 125 TL (2 yetişkin + 1 çocuk) veya (1 yetişkin + 2 çocuk)
  • 4’lü Aile Paketi : 155 TL (2 yetişkin + 2 çocuk) veya (1 yetişkin + 3 çocuk)

MÜZE ÇALIŞMA SAATLERİ

Pazartesi : Kapalı

Hafta içi : 12:00 – 20:00

Hafta sonu : 12:00 – 20:00

MUSEUM OF SELFIES NEREDE?

Mecidiyeköy Yolu Caddesi, 34387 Mecidiyeköy / İstanbul

Trump Alışveriş Merkezi No:12 B3 Eğlence Katı