Air Astana’dan Almatı Maratonu için özel fiyatlar

Orta Asya'nın en büyük koşu yarışması Almatı Maraton 2022 için Air Astana'dan özel fiyatlı biletler.
Orta Asya'nın en büyük koşu yarışması Almatı Maraton 2022 için Air Astana'dan özel fiyatlı biletler.

Last Updated on 5 Temmuz 2022 by Yaşar Çelik

Orta Asya’nın en büyük koşu yarışması Almatı Maraton 2022 için Air Astana’dan özel fiyatlı biletler.

Kazakistan’ın Almatı şehrinde yapılan Orta Asya’nın en geniş katılımlı spor yarışmalarının biri olan “Almatı Maratonu”na 2018 yılında 38 ülkeden 14 Binden fazla kişi katılmıştı. 25 Eylül 2022 Pazar günü, Kazakistan’ın Almatı şehrinde Orta Asya’nın en büyük koşu yarışması için 11 kez start verilecek.

Yüzde 15 indirim sunuyor

Kazakistan’ın ödüllü havayolu şirketi Air Astana, katılımcılara özel fiyatlar sunuyor. Air Astana web sitesinde yapılan rezervasyonlar için havayolu, Business Class ve Economy Class’ta mevcut tüm uluslararası ve yurtiçi fiyatlarda yüzde 15 indirim sunuyor. Bu imkandan yararlanmak için Almatı uçuşunun 22-25 Eylül 2022, dönüş uçuşunun ise 25-28 Eylül 2022 tarihleri arasında gerçekleşmesi gerekmektedir.

Etkinliğe katılanlar ülkenin en popüler yerlerini görecekler

Spor etkinliğinin öne çıkan özelliği, Almatı Maratonu 2022’nin katılımcılarını ülkenin en büyük kentindeki First President’s Park, Financial District ve Central Stadium gibi farklı yerlere getiren rotasıdır.

Maratona ek olarak, koşuyla ilgilenenler yarı maratona veya tam maraton mesafesindeki takım yarışına (takım başına 6 katılımcı) da kayıt olabilirler. Koşular dışında, Kuzey yürüyüşü yarışması da gerçekleştirilecektir. Giriş ücretlerinden elde edilen gelir (kişi başı 18 ABD Dolarından başlayan fiyatlarla) hayır kurumlarına dağıtılacaktır.

Özel Air Astana ücreti hakkında daha fazla bilgi için TIKLAYIN

Yarışma hakkında daha fazla bilgi için TIKLAYIN

Air Astana, yolcularından uçuş öncesi ülkeye güncel giriş ve transit koşulların kontrol edilmesini rica eder. Kazakistan’a güncel giriş ve transit geçiş koşullarını öğrenmek için TIKLAYIN