Katar Özel Programı’nı başlattı

Katar Özel Programı (Qatar Specialist Programme)

Last Updated on 26 Temmuz 2022 by Turizm Günlüğü

Katılımcıların becerilerini ve Katar hakkındaki bilgilerini geliştirecek etkileşimli ve çevrim içi bu yeni program, Katar Özel Programı, Tawash’ın yerini alıyor ve ilgi çekici bir öğrenme sunuyor.              Katar Özel Programı’nı

Katar Turizm, küresel seyahat ticareti ortaklarının Katar‘ın çeşitli ürün teklifleri hakkındaki bilgilerini geliştirmek ve bu ortaklarına tanınmış bir nitelik sağlamak üzere tasarlanmış yeni, etkileşimli bir çevrim içi eğitim kursu başlattı.

Dijital öğrenim alanında en son teknolojileri kullanan program, mevcut Tawash programının yerine geçiyor ve Katar’ın Hizmette Mükemmellik alanında lider olma misyonunu destekliyor. 11 Dilde sunulan program, Katar’ı uluslararası alanda daha etkin bir şekilde tanıtmak ve satmak için ticaret ortaklarını ilgili bilgi ve araçlarla donatıyor.

Her biri Katar’ın sunduğu turizm hizmetlerinin belirli bir yönüne odaklanan ve çeşitli modüllerden oluşan program, katılımcılara esneklik sunarak, sezgisel ve ilgi çekici bir eğitim aracıyla desteklenen her modülü kendi hızlarında tamamlamalarını sağlıyor. Program özellikleri arasında etkileşimli haritalar ve bilgi kontrol sınavları yer alıyor.

Katar Turizm Uluslararası Pazarlar Başkan Yardımcısı Philip Dickinson konuyla ilgili şunları söyledi:                                                                    Katar Özel Programı’nı

“Katar Özel Programı (Qatar Specialist Programme), Qatar Tourism ile birlikte yıllık uluslararası ziyaretçi sayısında önemli bir büyüme elde etmeye ve 2030 yılına kadar yılda altı milyon ziyaretçi ağırlamaya yardımcı olmayı hedefliyor.”

Program, Katar’ın sunduğu turizm hizmetleri arasında yer alan tarih, kültürel miras, turistik atraksiyonlar ve deneyimler gibi çeşitli yönlere odaklanıyor. Kursu tamamlayan ortaklar özel Qatar Specialist teşvikleri alacaklar ve ayrıca güzergahlara, içeriden ipuçlarına, konaklama ve turistik yerler hakkında en son bilgilere kolayca erişebilecekler.

Qatar Specialist Programme’a kaydolmak ve Qatar Specialist olmak için ziyaret edin: www.qatarspecialist.qa