Sakin bir Pazar kaçamağı için The Cups

Last Updated on 9 Ekim 2022 by Yaşar Çelik

Ankara’da havalar iyiden iyiye soğumuşken; bir yandan insan kasvetli pazar günlerini battaniye altında TV izleyerek geçirme modundan kendini alamıyor, bir yandan da azıcık oksijen almak ve yenilenerek haftaya başlamak fikri ise geri planda sürekli kendini hatırlatıp duruyor. Bu döngüden kurtulup şehrin göbeğinde yeşile doymak isteyenler Ankaralılar için güzel bir tavsiyem var! Sakin bir Pazar kaçamağı  

Keşfedenleri Mutlu Eden Mutluköy

Sakin bir Pazar kaçamağı için The Cups
Sakin bir Pazar kaçamağı için The Cups – instagram: thecupssoffeehouse

Ankara’da senelerce yaşadığım halde, Ümitköy’e taşındıktan sonra keşfettiğim Mutluköy, bu bölgenin en köklü ve yeşili korumuş sitelerinden. Zamanla artan ofis ve kafe sayısına rağmen her daim yemyeşil ve temiz yürüyüş parkuru, kapıdan içeri girdiğiniz anda size verdiği küçük ve gizli bir ormanda kaybolacakmış hissiyatı ile Mutluköy haftada en az bir kez ziyaret ettiğim bir yer benim için. Mekanlara olan aşırı bağlılığım nedeniyle senelerdir hep ilk tercihim sabit olsa da bu sıralar bu döngüyü kırma niyetindeyim!

Mahallemize Hoş geldin “The Cups”

Sakin bir Pazar kaçamağı için The Cups
Sakin bir Pazar kaçamağı için The Cups

Konumu itibariyle hemen ilgimi çeken mahallemizin yeni kahvecisi, mobilya tercihleri ile beni kendine çekti diyebilirim. Çam ağaçlarının içinde, ev konforu sunan eklektik tasarım kararlarının yanı sıra, sakin ve yeterince sesli müzik seçkisi ile de beni mutlu eden mekanın kahveleri lezzetli, baristası da oldukça güler yüzlü ve bilgi aktarmaktan gocunmayanlardan… Menüsünde tuzlu atıştırmalıkların yanı sıra, glütensiz ürün seçenekleri ile pek çok kişiye hitap edebilecek bir potansiyele sahip olan The Cups, hafta sonu hengamesinden kaçıp, hem doğada hem de azıcık insan içinde olmak isteyenler için güzel bir seçenek!

instagram: thecupssoffeehouse

Sakin bir Pazar kaçamağı için The Cups
Sakin bir Pazar kaçamağı için The Cups

Afiyetle…
İyi pazarlar!