Kplus Bilişim’den turizm sektörü yazılımında yeni gelişmeler

KPlus Bilişim Teknolojileri A.Ş. Kurucu Ortağı ve Bilgisayar Yük. Müh. Rıdvan Ciga

Last Updated on 11 Ekim 2022 by Turizm Günlüğü

Travelrobot ürünü ile turizm sektörünü odağına alan KPlus Bilişim Teknolojileri A.Ş., yoluna doludizgin devam ediyor. KPlus, en yeni teknolojileri kullanarak yazılım tarafında acentalara, satışlarında önemli kolaylık sağlayacak modülleri ile çözüm ortağı olmaya devam ediyor.    Kplus Bilişim’den turizm sektörü

KPlus Bilişim Teknolojileri A.Ş. hem yatırımlarına hem de sektörel olarak yeni ürünler geliştirme noktasında atılımlarına devam ediyor.

KPlus Bilişim, tur operasyonu ve cruise operasyonları yapan firmalardan, araç kiralama, transfer ve uçak bileti satışı hizmeti veren yerli ve yabancı birçok yeni müşteriyi portföyüne ekledi.

KPlus Bilişim Teknolojileri A.Ş. Kurucu Ortağı ve Bilgisayar Yük. Müh. Rıdvan Ciga, KPlus’un yeni yatırımları, büyüme planları ve teknolojik ürünlerindeki yenilikleri hakkında açıklamalarda bulundu.

KPLUS YENİ OFİSİNDE

Müşteri portföyünü genişletmelerinin ve büyüme hedeflerinin güncellemeleri sonrasında Kplus’ın yeni ofisine taşındığını açıklayan Rıdvan Ciga; markanın yeni ofisi hakkında şu ifadeleri paylaştı:              Kplus Bilişim’den turizm sektörü

“PERSONEL SAYIMIZI DÖRT KAT ARTTIRDIK”

“K-Plus olarak 2013 yılında kurulmuş ve uzun yıllar turizm yazılımı deneyimi olan bir ekiple emin adımlarla sektöre çözüm üretmeye devam ediyoruz. Kplus olarak büyüme yolunda yeni bir planlama yaptık ve bu doğrultuda fiziki çalışma ortamımızı, ofisimizi büyüterek ilk adımı attık. Kurumsal yapıya daha uygun bir ofis planlaması gerçekleştirdik. Yeni ofisimizde eğitim odaları, oyun odaları, yazılım ekibinin çalışacağı odalar ve yönetim ofisinin daha planlı hale geldiği bir ortam yarattık. Bununla birlikte de personel ve ürün geliştirme noktasında da yatırımlarımızı artırdık. Şu anda bundan yaklaşık dört ay öncesine göre personel sayımız dört katına çıktı. Aynı şekilde kullandığımız teknolojileri de geliştirdik. 2022 yılında K-Plus, ciddi anlamda yatırım ve gelişme noktasında aksiyon almış durumda.”

KPLUS TURİZM SEKTÖRÜNÜN HANGİ İHTİYAÇLARINA CEVAP VERİYOR?

Rıdvan Ciga, KPlus yazılım ve ürünlerinin ise turizm sektörünün hangi ihtiyaçlarına cevap verdiğine ilişkin ise şu açıklamalarda bulundu:

“Turizm sektörünün ürün satışlarında uçtan uca tüm ihtiyaçlarını karşılıyoruz. 20’den fazla modül ile sektör oyuncularının ihtiyacına göre teknoloji yatırımı yapmalarını sağlıyoruz. Bu modüler yapı sayesinde hizmet verilen segmente özel modülleri kullanarak daha kolay ve daha hızlı işlem yapılması mümkün oluyor. Örnek vermek gerekirse; sistem içerisine ürün eklenmesi, sistemden ürün satışının gerçekleştirilmesi, bu ürün satışına bağlı tahsilatların yapılması, bu dağıtım kanallarından yapılan satışların bütün rakamsal verilerin toplanması, muhasebe süreçleri, resmi muhasebe ile entegrasyon süreçleri bütün bu aşamalar KPlus sistemi içerisinden yönetilebiliyor.”

OKUMA ÖNERİSİ: BookingAgora ve KPlus’tan acentaların satışlarını arttıran teknolojik çözümler

KPLUS’TAN LOGO YAZILIM İLE ÖNEMLİ İŞ BİRLİĞİ

KPlus Bilişim Teknolojileri A.Ş ve BookingAgora Kurucu Ortağı Kadri Ciga ve KPlus Bilişim Teknolojileri A.Ş. Kurucu Ortağı ve Bilgisayar Yük. Müh. Rıdvan Ciga

Şu anda KPlus yazılımlarında özellikle resmi muhasebe alanındaki entegrasyonlara ağırlık verdiklerini belirten Rıdvan Ciga; bu kapsamda Logo Yazılım ile önemli bir iş birliğine imza attıklarını açıkladı.

Rıdvan Ciga, KPlus’un Logo Yazılım ile gerçekleştirdiği iş birliğinin kapsamı hakkında ise şu açıklamalarda bulundu:

“KPlus olarak Logo Yazılım ile kapsamlı bir iş birliği yaptık. Şu anda sistemde oluşan kayıtların Logo Yazılım tarafında da eş zamanlı yansıması ile ilgili bir entegrasyon gerçekleştirdik. Özellikle, Logo Yazılım ürünlerini kapsamlı bir şekilde kullanan firmaların normal muhasebe alanındaki verilerinin senkronizasyonunu otomatik hale getirmiş olduk. Bu hem hatayı engelleyici hem de iş yükünü azaltıcı bir katkı sağladı.”

Ciga, son olarak teknolojideki son gelişmeler doğrultusunda teknolojik altyapılarını güncellediklerini ve güncellemeye devam edeceklerini belirtti.