Depremzedelere ücretsiz hizmet veren otellerin listesi

13 otel konkordatoya gitti

Last Updated on 9 Şubat 2023 by Turizm Günlüğü

Depremzedelere ücretsiz hizmet veren otellerin listesi

Deprem bölgesi çevre illerinde ve Türkiye genelindeki oteller, depremzedelere ücretsiz konaklama imkanı sunmaya başladı.

Online rezervasyon portalı otelz.com depremzedelere kapısını açan otel ve konaklama tesislerinin listesini paylaştı.

Listede Antalya, Van, Mardin, Ankara, Eskişehir, Balıkesir’e kadar birçok ilden birçok tesis bulunuyor.

Twitter, hesabı ve internet sitesinden yapılan paylaşımda, “Yaşanan deprem felaketi sebebi ile depremzede vatandaşlarımıza ücretsiz konaklama desteği sağlayan otel ve konaklama tesisleri aşağıda listelenmektedir. İletişim bilgileri üzerinden bu tesisler ile temasa geçebilirsiniz” ifadeleri kullanıldı.

Kontenjanların birçoğu hızla doldu

Depremzedelere Destekte Bulunan Otel ve Konaklama Tesisleri

Geçmiş Olsun Türkiye’m Yardim Organizasyonu Bilgilendirme Elim deprem felaketinden etkilenen vatandaşlarımızın barınma ihtiyaçlarını karşılamak üzere “Geçmiş Olsun Türkiye’m” yârdim organizasyonumuzu oluşturduk. Yüzlerce otelci dostumuz binlerce depremzedeye kucak açtılar, kendilerine şükranlarımızı sunuyoruz. Kontenjanların birçoğu hızla doldu. Kalan güncel kontenjanlar aşağıda yer alıyor. Daha fazla konaklama seçeneğine erişmek için Afad, il Kültür ve Turizm Müdürlükleri, Valilikler ve STK’lara ulaşabilirsiniz. Tekrar geçmiş olsun Türkiye’m.

Depremzedelere ücretsiz konaklama imkanı sunan otellerin listesine ulaşmak için tıklayın > www.otelz.com/gecmisolsunturkiyem