Çeşme ve Bodrum belediyelerinden konaklama desteği

Geceleme Sorunu Değişmedi

Last Updated on 8 Şubat 2023 by Turizm Günlüğü

Çeşme ve Bodrum belediyelerinden depremzedelere konaklama desteği

Çeşme ve Bodrum belediyeleri depremzedelere konaklama desteği vereceklerini duyurdu.

Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran, Çeşme’nin bin depremzedeyi ağırlamak için hazır olduğunu belirterek, başvuruların kabul edileceğini açıkladı.

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras da depremzedelerin barınma ihtiyacının Bodrum’daki otellerde karşılanabileceğini söyledi.

EKREM ORAN: BİN DEPREMZEDEYİ AĞIRLAMAK İÇİN HAZIRIZ

Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran, Çeşme’nin bin depremzedeyi ağırlamak için hazır olduğunu belirterek, yarından itibaren başvuruların kabul edileceğini açıkladı. Oran, “Çeşmemiz 500 oda (1000 kişi) depremzedeyi ağırlamak üzere hazırlığını tamamladı. (e-Devlet’ten ikametgah sorgulayacağız) Teşekkürler ÇEŞTOB. Teşekkürler Çeşmeli otelcilerimiz!” dedi.  Çeşme ve Bodrum belediyelerinden konaklama desteği

Çeşme Turistik Otelciler Birliği (ÇEŞTOB) Başkanı Yakup Demir de “Mağdur olan depremzedelerimizi Çeşme’deki otellerimizde ağırlama kararı aldık. Kapalı olan otellerimizle de görüştük. İhtiyaç olması halinde onlar da otellerini açacaklar” dedi.

OKUMA ÖNERİSİ: TÜROFED binlerce odasını afetzedelere açtı

AHMET ARAS: DEPREMZEDELERİN KONAKLAMASI İÇİN HAZIRIZ

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras da “Depremzedelerin konaklaması için hazırız” dedi. Aras, otellerin organizasyonlarını yaptıklarını belirterek, “Bodrum’da afetten etkilenen tüm vatandaşlarımızı ağırlamaya hazırız. Onların sadece barınma değil tüm ihtiyaçlarını burada karşılamak için Bodrum’daki Oda ve Dernek Başkanlarımız ile birlikte hareket ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Habertürk