Martı CEO Oğuz Alper Öktem’den erişim engeline dair açıklama

Martı TAG

Last Updated on 10 Mart 2023 by Turizm Günlüğü

İstanbul 14. Asliye Ticaret Mahkemesi, dün İstanbul Otomobilciler Esnaf Odası’nın açtığı davada “Martı TAG” ve “Martı Motosiklet” uygulaması ile internet sitesine erişim engeli getirdi.                Martı erişim engeline açıklama

Martı CEO’su Oğuz Alper Öktem, İstanbul 14. Asliye Ticaret Mahkemesi’nin kararına ilişkin açıklama yaptı.            Martı erişim engeline açıklama

Öktem, ‘Martı TAG’ ve ‘Martı Motosiklet’ uygulaması ile internet sitesine getirilen erişim engeli kararına itiraz edeceklerini söyledi.

“Karara itiraz edeceğiz”

Basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Öktem, “İstanbul Taksiciler Esnaf Odası Başkanı Eyüp Aksu’nun Martı TAG uygulamamıza açtığı bir dava var. Bu davada bir ara erişim kararı çıktı. Bu karara itiraz edeceğiz. Türk adaletine güveniyoruz. İnşallah istediğimiz gibi olacak” ifadelerini kullandı.

TAG uygulamasının yüzde 100 yasal bir uygulama olduğunun altını çizen Öktem, “Karayolları trafik kanunları 87’inci maddesinde hatır taşımacılığının çok net bir tanımı da var. Biz şu ana kadar TAG’dan bir kuruş almadık. Ama maalesef biz İstanbul için çalışırken, biz buradaki trafik problemini çözerken, burada bize düşmanlık eden bir takım güç odakları var. Eyüp Aksu’nun açtığı davaya itiraz edeceğiz” dedi.

Okuma Önerisi: Martı uygulamasına mahkemeden erişim engeli