Ramazanda boş kalmak istemeyen otellerin Ruslara indirimli fiyat geçtiği iddia edildi!

Last Updated on 25 Nisan 2017 by Yaşar Çelik

Rusya Tur Operatörleri Derneği (ATOR) Türkiye’deki otellerin 26 Mayıs’ta başlayan Ramazan ayında fiyatlarını düşüreceklerini bildirdi.

ATOR tarafından yapılan açıklamada, “Nisan ayının üçüncü haftasından itibaren Türk otelcilerinin Mayıs tatili için özel teklifler sunduğu bilgisini piyasadaki birkaç kaynak doğruladı. Bazı uzmanlar bunu Türk otelcilerinin charter seferlerinin durdurulması haberlerinden sonra oluşan olumsuz etkiyi dengelemek için yaptıklarını düşünüyorlar. Tur operatörleri Türkiye’nin Mayıs tatilindeki önemli satışlarının bu ülkedeki otelcilerin özel teklifleriyle daha da hızlandırıldığını belirttiler” denildi.

Coral Travel, otel hizmetlerindeki indirimlerin %10-15’e ulaştığını belirterek, “Şu anda Türk otelcilerinden özel teklifler alıyoruz ve Mayıs ortasına kadar indirim %10-15 seviyesinde olacak. Böylelikle, müşterilerimizin daha uygun fiyatlardan tur satın alma imkanları oluştu” denildi.

Aynı zamanda Pegas Touristik, otellerden güzel teklifler olduğunu doğruladı.

Onlinetours.ru kurucusu Konstantin Pobedkin, Nisan ayının son haftasında Türkiye turlarının ortalama fiyatının %25’lik düşüşle 48 bin rubleye gerilediğini belirtti.

Kaynak: Gazetem.ru