2017’yi markaya yatırım yılı ilan eden Tatilbudur.com, yüzde 66 büyüdü!

Last Updated on 24 Ekim 2019 by Yaşar Çelik

2017 yılını markaya yatırım yılı ilan eden ve başarılı bir relansman geçirdikleri söyleyen Tatilbudur.com Genel Müdür Yardımcısı CMO Yekta Yenilmez, “Şu anda geçtiğimiz yıla göre yüzde 66 büyüme sağlamayı başardık” dedi.

Gezgin fotoğrafçı İsmail Şahinbaş katılımıyla Doğu Karadeniz’e organize edilen turların ikincisi basın turu olarak, Ağustos ayında gerçekleştirildi.

“Ünlülerle Geziyorum” projesi kapsamında 29-31 Temmuz tarihlerinde Tatilbudur.com ve BeIN İZTV işbirliği ile Gezgin fotoğrafçı İsmail Şahinbaş katılımıyla keyifli bir Doğu Karadeniz seyahati yaptık. Seyahat esnasında yanımızda olan Tatilbudur.com Genel Müdür Yardımcısı CMO Yekta Yenilmez, projeye ilişkin şunları söyledi:

Mençuna Şelalesi’ne doğru yapılan uzun ve keyifli bir yolculuk…

Kendi alanında tanınmış isimler ile özel turlar

“Özellikle kültür turu ve yurt dışı tur ürünlerimizi rakiplerimizden farklılaştırmayı ve turlarımızdaki kaliteli hizmet anlayışımızı ve prestijimizi pekiştirmeyi hedefliyoruz. Bu proje ile kendi alanında tanınmış isimler ile özel turlar düzenleyeceğiz. Bu isimler bir fotoğrafçıdan ünlü bir dalgıca, ünlü bir aşçıdan sinema oyuncusuna değişen yelpazede olacak. Bu sayede ürünlerimizdeki kaliteli hizmeti marka kimliğimizle bütünleştirmeyi hedefliyoruz.”

Mençuna Şelalesi’nde yüzme ve fotoğraf molası…

Yeni pazar ya da destinasyon arayışlarımız sürekli devam ediyor

“Sürekli olarak misafirlerimize sunabileceğimiz yeni rotaları araştırıyoruz” diyen Yenilmez, “Bu yıl Küba destinasyonunda ciddi çalışmalarımız bulunuyor. Son düzenlemiş olduğumuz Karadeniz destinasyonunda da turizm rotalarının uğramadığı lokasyonlara da uğruyoruz.

Rize Fındıklı Taşköprü Mahallesi, Çağlayan Köyünde yer alan Osman Şatıroğlu’nun işlettiği Şatıroğlu Konağı mutlaka görülmesi gereken yerlerden biri.

2018’de büyümeye devam edeceğiz

2017 yılını markaya yatırım yılı ilan ettik ve başarılı bir relansman geçirdik. Şu anda geçtiğimiz yıla göre yüzde 66 büyüme sağlamayı başardık. Tatilbudur markasına yaptığımız yatırımlarla da turizm sektörüne “renk” getirdiğimizi söyleyebiliriz. 2018 yılında da benzer rakamlarda büyüme gerçekleştirmeyi ve turizm sektöründe en hızlı büyüyen marka olmayı hedefliyoruz” dedi.

Karadeniz’de birçok işletme, zipline ile konuklarına doğa aktivitesi sunuyor.

ÜNLÜLERLE GEZİYORUM PROJESİ HAKKINDA

20 yıla varan tecrübesiyle Türkiye’de 100’ün üzerinde noktaya, yurtdışında ise yaklaşık
67 ülkede 470 şehre tur düzenleyen Tatilbudur.com, “Ünlülerle Geziyorum” ile Karadeniz’in yeşil yaylalarından, Kaz Dağları’nın nefis havasına uzanan turları ünlü isimlerin katılımıyla gerçekleştiriyor.

Gezgin fotoğrafçı İsmail Şahinbaş katılımıyla Doğu Karadeniz’e organize edilen turların ilki,
Ağustos ayında gerçekleştirildi. Yazar Orhan Bahtiyar ile Kaz Dağları ve Edremit Körfezi Turu / 3 Gece 4 Gün olarak 17-20 Ağustos tarihleri gerçekleştirilecek. “Ünlülerle Geziyorum” sürpriz isimlerin katılımı ve yurt içi ve yurt dışında yeni rotalarla yıl boyu devam edecek.

Tatilbudur.com’un tarihçesi ve bugünü hakkında ise Yenilmez, şu bilgileri bizimle paylaştı:

1997 yılında Mika Tur adıyla kurulan Tatilbudur.com, Türkiye pazarına odaklanan dijital bir seyahat acentesidir. Şu anki portföyü otel satışları, tatil paketleri, rehberli turlar ve gemi turlarını kapsamakta olup, Türkiye’de 100’ün üzerinde noktaya, yurtdışında ise yaklaşık 67 ülkede 470 şehre tur düzenlemektedir. Ülke çapındaki 56 ilde 2500’den fazla tatil danışmanı bulunan TatilBudur’un genel merkezi İstanbul, çağrı merkezi ise İstanbul ve Antalya’daki ofislerinde bulunmaktadır.