Umre sezonu başladı

Diyanet: Turist Vizesiyle Hac İbadeti

Last Updated on 13 Kasım 2017 by Turizm Günlüğü

Kutsal toprakları ilk kez görmek isteyenlerin yanı sıra daha önce umre ya da hacca giderek o maneviyatı yeniden yaşamak isteyen müslümanların beklediği Umre sezonu başladı. Hac ve umre turları organize eden Vizyon Turizm Yönetim Kurulu Üyesi Talha Çizmeci, umre gruplarında yoğunluk olduğunu söyledi.

Dünyanın farklı noktalarında yaşayan müslümanlar umre ibadetini yerine getirmek için seyahat ediyor ve rakamlar; Umreye gidenlerin sayısı her geçen yıl gözle görülür bir biçimde artığını, Türkiye’den umreye gidenlerin sayısının ise bu yıl 400 bini geçeceğini gösteriyor.

Umre ziyareti için kutsal topraklara giden vatandaşlar için her ayrıntıyı önceden düşündüklerini söyleyen Vizyon Turizm Yönetim Kurulu Üyesi Talha Çizmeci, umre turlarıyla vatandaşların kutsal topraklara olan özlemini dindirdiklerini belirtti.

Çizmeci açıklamasının devamında şöyle konuştu: “Misafirlerimiz için her ayrıntıyı önceden düşünüyor, kutsal topraklarda yeme-içme, konaklama, ulaşım ve A’dan Z’ye her konuda lüks hizmet veriyoruz. Aslına bakarsanız son yıllarda Umreye artan yoğun talep oldukça fazla ve bizde bu durumdan memnunluk duyuyoruz. Artık insanlar daha bilinçli ve kutsal topraklardaki vazifelerini bu farkındalıkla yerine getiriyor”

Vizyon Turizm Yönetim Kurulu Üyesi Talha Çizmeci

UMRE PROGRAMI 2 BİN DOLARDAN BAŞLAYACAK

Vizyon Turizm olarak bu yıl 4 bin adayı umre’ye götürmeyi hedeflediklerini söyleyen Talha Çizmeci, Harem bölgelerine en yakın ve en lüks otellerden oluşan umre programlarının bu yıl 2 bin dolardan başladığını kaydetti. Bu rakama vize işlemleri, THY ile gidiş-dönüş uçak bileti, son model Mercedes Travego otobüs ulaşımın dahil olduğunun altını çizen Çizmeci, belirtilen en iyi 5 yıldızlı delüks otellerde konaklama, açık büfe kahvaltı ve akşam yemeğinin yanı sıra Vizyon Turizm’in profesyonel rehberlik hizmetinin de bu rakama dahil olduğunu aktardı.