Setur’dan online hamle: BookinTurkey.com’a yeni isim

Last Updated on 17 Kasım 2017 by Yaşar Çelik

Setur, kurumsal iş seyahati alanında hizmet veren kurumsal online seyahat platformu BookinTurkey.com’u Seturbiz.com adıyla yeniledi.

Seturbiz.com’un lansmanı, iş dünyasından önde gelen isimlerinin de katıldığı bir davet ile gerçekleştirildi.

Gecede açılış konuşması yapan Setur Genel Müdürü Ahmet Sönmez, kurumsal pazarda Setur markasının en güçlü alanların başında geldiğini kaydetti.

ÜÇ YILDA YÜZDE 80 BÜYÜDÜ

Setur, kurumsal pazara yönelik online satışlarda son üç yılda toplam yüzde 80’lik önemli bir büyüme gösterdiğini belirten Sönmez, “Artık yeni hedefimiz hızla global pazarda yer almak. Kurumsal seyahat kültürü kavramının öncüsü olan BookinTurkey.com seyahat danışmanlığı ve yönetim platformumuzu bu vizyonla yeniledik. Tecrübemiz ve yenilenen yüzümüzle Seturbiz.com bizlere, kurumsal müşteri portföyümüzde bulunan global şirketlerimizin yurt dışı iştiraklerine de hizmet vermemizi sağlayacak” dedi.

Setur Genel Müdürü Ahmet Sönmez

ONLİNE TOPLANTI REZERVASYONU

Ahmet Sönmez konuşmasının devamında “İlaç/medikal, otomotiv, perakende, bankacılık, inşaat, bilişim, gıda, tekstil sektörleri öncelikli olacak şekilde 2 bin 423 kurumdan 85 bin 653 aktif kullanıcıya yüzde 92 tavsiye edilme skoru ile “Bizim işimiz sizin iş seyahatiniz” sloganıyla kurumsal online seyahat hizmeti veriyoruz. Bizimle çalışan kurumsal müşterilerimizdeki kullanıcılarımız bireysel seyahatlerinde de indirim kullanabiliyor, kurumsal seyahatlerden biriktirdikleri puanlarla seyahat edebiliyor. Bu lansman ile birlikte online toplantı rezervasyonu modülümüzü de hizmete açmış bulunuyoruz” dedi.